Se anunță meci greu pentru ACS Poli în Valea Jiului! Ștefan Nanu: „Nu putem folosi mai mulți jucători”

Marius ANGHEL 12 Oct. 2018, 14:16 Campionat
Se anunță meci greu pentru ACS Poli în Valea Jiului!** Ștefan Nanu:

ACS Poli își continuă parcursul dificil prin Liga a 2-a, cu o deplasare în Valea Jiului, pe terenul Energeticianului. Va fi primul meci acasă cu noul antrenor Bogdan Andone al echipei din Petroșani, iar pentru Ștefan Nanu se anunță o partidă la care are din nou o mulțime de absențe.

Timișorenii nu pot conta pe cel puțin cinci jucători accidentați. „Din păcate, nu putem folosi mai mulți jucători. Portarul Smaranda este indisponibil în continuare, după accidentarea din meciul cu Pandurii. Bocșan, Rudolf Avaro și Bîrnoi au probleme medicale și sunt șanse aproape nule de a fi folosiți sâmbătă. Să mai amintim de absența lui Mrkela, care are tendinită și nu s-a pregătit zilele acestea cu noi. Din păcate, este sub semnul întrebării și prezența lui Pop, care a acuzat dureri după antrenamentul de vineri”, a explicat Ștefan Nanu.

Nanu mai crede în minuni

Singura „consolare” e că va lipsi și golgheterul gazdelor, Vlad Rusu. Nanu speră la o mobilizare bună a echipei sale. „Energeticianul este una dintre echipele bune ale Ligii 2, chiar dacă în acest moment este pe locul 10. Am încredere că jucătorii mei vor elimina pe cât posibil greșelile personale, cele care ne-au costat foarte multe puncte. Mă bazez pe dorința de afirmare a tinerilor jucători – de exemplu, Toboșaru a jucat deja două meciuri și este în creștere. Nu ar fi exclus să intre în calcule un alt junior, Românu”, a mai spus antrenorul echipei timișorene.

Înaintea desfășurării etapei a 12-a, Energeticianul are 17 puncte și ocupă locul 10. ACS Poli se situează pe locul 19, cu 5 puncte. Meciul de la Petroșani are loc sâmbătă, de la ora 11:00.

Articol scris de Anda DELIU

Marius ANGHEL 12 Oct. 2018, 14:16 Campionat
Pe aceeași temă