Schumacher, la prima victorie

Mihai Andries 30 Sep. 2012, 17:13 Campionat
Schumacher, la prima victorie

CSM Rm. Vâlcea a bifat primul succes cu Constantin Schumacher pe bancă, 3-0 cu Voința Sibiu. Tehnicianul a mizat în sfârșit pe formula de echipă pregătită de Artimon în vară, lăsându-i pe bancă pe stranierii Daouda și Traore, nepregătiți din punct de vedere fizic, urcându-l pe Vasile în atac și titularizându-l între buturi pe Tufiși. Cu aceste mutări, CSM a arătat altă față și s-a desprins în ultimele 20 de minute alte jocului, prin reușitele lui C. Stoica (68), Vasile (82) și Plecanciuc (85).

Știind că Voința va suferi din punct de vedere fizic, tehnicianul vâlcenilor, Constantin Schumacher a cerut toată săptămâna răbdare de la elevii săi, acesta fiind cuvântul afișat mare pe tabla cu schemele de joc.

„Am avut ocazii, am întâlnit o echipă bine organizată, le mulțumesc jucătorilor pentru această victorie, sunt fericit că lucrez cu ei, trebuie să își dorească ca echipa să ajungă cât mai sus, implicit să ajungă și ei la o echipă cât mai mare. În echipa noastră sunt 6-7 jucători sub 21 de ani, Tufiși a știut să așeze echipa, nu am alt jucător cu experiență care să poată ordona jocul la nevoie. A fost un meci bun, am dat 3 goluri, pot să spun că motivația jucătorilor a contat, s-a văzut că și-au dorit și au arătat că sunt o echipă bună. Să fim corecți, Voința a avut 3 jocuri în ultima săptămână, e greu să faci față, s-a văzut că nu au ritm de joc”
a spus Schumacher.

CSM RM. VÂLCEA – VOINȚA SIBIU 3-0 C. Stoica ’68, C. Vasile ’82, Plecanciuc ’85

Tufiși – Eremia, I. Popescu, Plecanciuc, Vătăjelu – Fl. Pîrvu (cpt.), A. Neagoe (Daouda ’78) – C. Vasile, N. Nicolae, R. Văduva (C. Stoica ’65) – N’Kongue (Dedeu ’87)
Antrenor: Constantin Schumacher

Sg. Dani – D. Apostol, V. Heil (R. Neguț ’69), M. Armenean – M. Burlacu, E. Beza (cpt.), C. Străuț, Sg. Popovici (I. Petrescu ’70) – D. Tătar, Cigan, I. Szabo (Cruceru ’86)
Antrenor: Alexandru Pelici

Articol scris de Adi GEORGESCU

Mihai Andries 30 Sep. 2012, 17:13 Campionat
Pe aceeași temă