Schimbare de antrenor la Buftea: Hrib out, vine Iencsi!

Mihai Andries 22 Sep. 2012, 15:10 Campionat
Schimbare de antrenor** la Buftea: Hrib out, vine Iencsi!

Niciun punct, trei eșecuri consecutive, cele mai multe goluri primite (nouă la număr) din toată Liga a II-a după 4 etape și locul 11 din 13 echipe, la egalitate de puncte cu Dunărea Galați și Dinamo II, dar cu golaveraj o idee mai bun, a fost palmaresul lui Lavi Hrib pe banca echipei din Buftea. Am spus a fost, deoarece de la finalul meciului cu CS Otopeni, scor 2-3, acesta a fost demis de conducerea clubului ilfovean.

Locul de antrenor principal al grupării din Buftea nu va sta prea mult timp neocupat, mai multe surse indicând drept sigură numirea lui Adrian Iencsi (37 de ani și jumătate), cel care a mai fost în discuții cu echipa ilfoveană pe parcursul ultimelor săptămâni.

Revenind la meciul de azi, Otopeniul a rămas cu punctaj maxim în campionat, însă Buftea i-a chinuit cu două goluri de la mare distanță ale veteranului Giani Kiriță, prima din reușite venind dintr-o lovitură liberă de la 30 de metri. Buftea a fost condusă cu 1-0 (gol Pârvu) și 2-1 (Cl. Dumitrescu), revenind de fiecare dată, dar eliminarea lui Petrescu de pe final de meci, ca urmare a unui gest nesportiv, cântărind în balanța meciului. Golul lui Dedu din minutul 86 a pecetluit soarta partidei, dar și pe cea a lui Lavi Hrib.

La ultimul său meci pe banca Buftei, Hrib i-a folosit pe Plopeanu – Odoroabă, A. Nițu, Tutunaru (cpt.), Al. Dragomir – Ciumacenco (69 Vențer), Kiriță, Ad. Udrea, G. Dumitrescu (57 Bâtfoi) – A. Petrescu, Dorobanțu (68 Gafița)

Articol scris de Mihai ANDRIEȘ

Mihai Andries 22 Sep. 2012, 15:10 Campionat
Pe aceeași temă