Schimbare de antrenor în Regie! Voicu a demisionat, a venit Timofte!

Mihai Andries 06 Apr. 2013, 07:45 Campionat
Schimbare de antrenor în Regie!** Voicu a demisionat, a venit Timofte!

La mijlocul acestei săptămâni, Liga2.ro anunța că Ionuț Voicu va părăsi gruparea din Regie după meciul de azi cu Unirea Slobozia. Însă lucrurile s-au precipitat și tehnicianul de 38 de ani a decis să plece mai devreme decât lăsase de înțeles că o va face. Oficial, acesta și-a reziliat vineri contractul pe care îl avea cu Sportul Studențesc, renunțând să mai aștepte până luni. Gruparea din Regie nu a rămas descoperită, mai ales că antrenamentul de joi s-a făcut sub îndrumarea lui Cătălin Mulțescu, semn că gruparea patronată de Vasile Șiman avea terenul pregătit pentru despărțirea de Ionuț Voicu.

Mai mult, informația anunțată de Liga2.ro privind succesorul lui Ionuț Voicu s-a confirmat, urmând ca la meciul cu Unirea Slobozia să stea pe bancă perechea Daniel Timofte – Cătălin Mulțescu. În aceste condiții, Sportul a ajuns la a patra schimbare de antrenor în acest sezon. Vă reamintim că pregătirea de vară pentru acest sezon a fost făcută cu Isăilă, care a plecat apoi la Tg. Mureș înainte de începerea campionatului. Eusebiu Tudor a condus echipa în două meciuri de Cupă, dar și în primele două etape de campionat, Virgil Andronache preluând postul de principal până la finalul turului. Dacă la meciul de pomină cu Farul nu a existat efectiv un antrenor principal, în schimb de la duelul cu Dinamo II a apărut pe bancă Ionuț Voicu, cel care s-a ocupat de destinele echipei timp de trei etape.

Partida din Giulești va fi condusă la centru de Sorin Andrei Antonie din București ajutat de doi teleormăneni Ionuț Babadac (Alexandria) și Ionuț Marius Bobe (Videle). Înaintea acestui meci, Sportul și Unirea Slobozia sunt vecine de clasament, ocupând locurile 6 și 7, cu 25 respectiv 21 de puncte.

 

Articol de Mihai ANDRIEȘ

Mihai Andries 06 Apr. 2013, 07:45 Campionat
Pe aceeași temă