Scandal la Târgu Mureș

14 May. 2009, 13:02 Campionat
Scandal la** Târgu Mureș

Președintele Tatar Bela spune că nu are încredere totală în corectitudinea cu care au evoluat fotbaliștii lui la meciul cu Salonta și nu s-a ferit să-l critice pe antrenorul Cosmin Bodea.

Meciul pierdut cu 0-3 etapa trecută pe teren propriu cu Liberty Salonta a ridicat semne de întrebare, iar ProSport a scris ieri despre faptul că mai mulți jucători ai lui FCM sunt suspectați că ar fi primit bani de la Internațional Pitești pentru a o lăsa mai moale și a curma astfel visele la promovare ale echipei lui Cosmin Bodea.
Înaintea antrenamentului de ieri, fotbaliștii târg-mureșeni s-au luat la întrebări, având dubii asupra dedicației cu care au evoluat unii dintre fotbaliști.
Președintele lui FCM nu ar fi dispus să bage mâna în foc pentru jucătorii lui. „În condiții normale, nu avea cum să ne bată pe teren propriu Salonta cu 3-0. Eu aș vrea să cred că a fost un accident, dar am semne de întrebare, nu iese niciodată fum fără foc. Toată lumea știe că cei de la Internațional se ocupă cu lucruri necurate”, a declarat Tatar Bela, care nu s-a ferit să-l critice pe antrenorul Cosmin Bodea. „Noi trebuia să jucăm cu alți fotbaliști decât cei care au fost pe teren la Pitești. Mulți dintre ei au venit de acolo mult prea obosiți și nu au mai putut să alerge deloc cu Salonta. O mare parte din vină o are și Bodea pentru eșecul cu Liberty”, a conchis Bela.

 

"Am fost înlocuit înainte de pauză pentru că am avut probleme medicale. Din partea mea, să vină DNA-ul și să verifice dacă a fost ceva necurat."

Sorin Gheju, atacant FCM


"Niciun gol nu a fost marcat pe partea mea. Din contră, eu am scos o minge de pe linia porții la un moment dat."

Adrian Gongolea, fundaș FCM


"Noi nu avem voie să pierdem? Cred că și Real – Barcelona a fost blat. Eu am fost schimbat pentru că scorul era 0-2 și trebuie să atacăm."

Cristi Pop, mijlocaș FCM


"Au fost greșeli în lanț în apărare și acest lucru îmi dă de gândit. Nu e posibil să ne bată Liberty cu 3-0 acasă."3

Tatar Bela, președinte FCM

 

Articol scris de Daniel LUP
 

14 May. 2009, 13:02 Campionat
Pe aceeași temă