Sandu Ion și Vizer au fost cu elicopterul la Salonta!

Sebastian Siclovan 05 Apr. 2009, 14:24 Campionat
Sandu Ion și Vizer au fost cu elicopterul la Salonta!

Cu câteva minute înainte de startul partidei Liberty – UTA Arad, elicopterul omului de afaceri Sandu Ion și-a făcut apariția deasupra stadionului, din direcția Oradea, și a aterizat pe terenul sintetic situat lângă cel pe care s-a disputat meciul.

Din aparatul de zbor și-au făcut apariția Sandu Ion și Marius Vizer, patronul CF Liberty. Cei doi au urcat la tribuna oficială, de unde au urmărit împreună meciul, dar nu înainte de-a recepționa aplauzele spectatorilor.

 

Sandu Ion a fost aplaudat de cei circa 200 de arădeni prezenți la stadion, mulțumindu-i-se astfel pentru contribuția importantă în deblocarea clubului UTA. Nu i s-a strigat numele, suporterii scandând: „Pentru noi doar UTA contează”, dar a fost aplaudat, la fel ca și Marius Vizer, apreciat pentru investițiile constante pe care le face la clubul Liberty.

După fluierul final, Sandu Ion s-a îndreptat spre elicopter, în timp ce Vizer a declarat: „S-a jucat fără dorință, fără determinare, fără ambiție. Sunt nemulțumit, deoarece la salariile pe care le au și la condițiile de care beneficiază ar fi trebuit să dea totul, mai ales că întâlneau o echipă cu nume – UTA”. 

 

Altfel, Sandu Ion și Marius Vizer sunt prieteni vechi, numele și logo-ul SC PAB România figurând și acum pe echipamentul de joc al celor de la Liberty.
 

Sebastian Siclovan 05 Apr. 2009, 14:24 Campionat
Pe aceeași temă