Săndoi vrea joc pragmatic și victorie cu Pandurii, la ultima apariție oficială a Argeșului în 2018. „Ultimele înfrângeri nu reflectă valoarea echipei”

Marius ANGHEL 05 Dec. 2018, 18:32 Campionat
Săndoi vrea joc pragmatic și victorie cu Pandurii, la ultima apariție oficială a Argeșului în 2018.**

După două înfrângeri consecutive, cu Sportul Snagov (0-1) și CS Balotești (0-4), tot atâtea câte înregistrase în primele 18 etape, FC Argeș s-a îndepărtat de primele locuri ale Ligii 2, iar în ultima etapă programată în acest an speră să mai reducă din diferența față de echipele de pe podium. Gruparea condusă de Emil Săndoi deschide runda a 21-a, vineri, de la ora 17:30, contra celor de la Pandurii. Partida a fost mutată de duminică, fiindcă atunci joacă la Pitești și FCSB.

„Este ultima etapă și cred că vor fi condiții de joc cât se poate bune, cum au fost tot timpul la noi. De-asta a ales și o echipă din primă ligă să joace la noi, la Pitești, pentru că avem un teren foarte bun. În ultimele două etape, rezultatele obținute nu au fost pe măsura așteptărilor noastre. Ele nu reflectă valoarea echipei FC Argeș, dar astfel de momente apar în viața fiecărei echipe mai devreme sau mai târziu. Avem și noi greșelile noastre pe care ni le asumăm, însă și terenurile ne-au dezavantajat. Cu Pandurii ne propunem să facem un joc pragmatic, așa cum s-a întâmplat în majoritatea partidelor disputate până acum. Să nu uităm că am obținut rezultate pozitive cu aproape toate echipele din fruntea clasamentului. Întâlnim o echipă care a început campionatul foarte bine, o formație cu câteva individualități care au făcut diferența, dar asta nu însemnă că nu putem să ne trecem în cont cele trei puncte puse în joc. Am demonstrat deseori pe parcursul acestei părți că suntem o echipă care știe să joace și la rezultat, dar și o formație care știe să facă și spectacol. Ar fi păcat să nu încheiem această parte a sezonului cu o victorie. Am încredere deplină în băieții noștri”, a vorbit Săndoi înaintea ultimului meci pe care FC Argeș îl are în 2018.

După 20 de etape, FC Argeș se situează pe locul 6, cu 38 de puncte, cu șase mai puțin decât liderul Chindia, în timp ce Pandurii ocupă poziția a 8-a, cu 28 de puncte.

În meciul tur, desfășurat la Târgu Jiu, cele două echipe au remizat, scor 1-1. Andrei Panait a deschis scorul pentru piteșteni în minutul 40, iar Andrei Blejea a egalat imediat după pauză, în minutul 46.

Marius ANGHEL 05 Dec. 2018, 18:32 Campionat
Pe aceeași temă