Săndoi vede partea plină a paharului după remiza cu Energeticianul: „Suntem neînvinși”. Ce crede despre absența sa de pe banca tehnică

Marius ANGHEL 05 Sep. 2018, 14:28 Campionat

FC Argeș a remizat, scor 0-0, marți seară, pe propriul teren, cu Energeticianul, în cadrul etapei a 5-a a Ligii 2, ratând astfel șansa să urce pe podiumul clasamentului. Echipa piteșteană și-a creat mai multe ocazii decât adversarii, au dominat mai mult, însă nu au reușit să-l învingă pe Horațiu Moldovan.

Aflat în tribună la acest meci, așa cum o va face și la următorul, după ce a fost suspendat două etape după ce a intrat pe teren în partida cu Chindia și a faultat un jucător al echipei adverse, antrenorul Emil Săndoi consideră că, dacă ar fi stat pe bancă și dacă avea efectivul complet, alta ar fi fost situația pe tabelă în jocul cu Energeticianul. Totuși, tehnicianul piteștenilor se împacă cu gândul că și alte echipe se vor încurca de trupa lui Cristi Dulca.

„Îmi pare rău că am fost obligat să stau în tribună. Îmi pare rău pentru ce s-a întâmplat la Târgoviște, pentru că e mult mai greu din tribună decât de pe margine. Poate și de asta am început jocul puțin ezitant. N-am avut o posesie foarte bună, dar odată cu trecerea timpului, ne-am revenit. Am reușit să dominăm de o manieră categorică în a doua repriză. Ne-am creat și câteva situații de a marca. Am întâlnit un adversar care va fi o nucă tare pentru orice echipă din acest campionat. Au transferat foarte mulți jucători. Ieri, în ultima zi de transferuri, au mai luat trei jucători de la Voluntari, plus doi fotbaliști de la Hermannstadt. Plus ce transferaseră înainte, foarte mulți jucători de prima ligă. Noi nu am putut să beneficiem de doi jucători care ne-au lipsit foarte mult și în etapele trecute. Este vorba despre Stan și Năstăsie, acesta din urmă având probleme după jocul de la Târgu Jiu. Ar fi fost foarte important să-i avem astăzi pentru că ar fi putut face diferența pe faza ofensivă. Îmi pare rău că nu am reușit să câștigăm astăzi, dar cred că până la urmă, a fost un joc bun între două dintre cele mai bune echipe din acest campionat al ligii a doua. Au avut o posesie mai bună decât noi la început, dar ușor, ușor, am căpătat încredere și am riscat și noi mai mult. Cred că numai neșansa a făcut să nu înscriem la ocazia pe care a avut-o Buleică din 4 metri cu capul. Am mai avut o centrare care a trecut peste Buhăescu, însă Gugu sau Hreniuc ar fi trebuie să o bage în poartă. Ne-am fi dorit victoria, dar încercăm să luăm jumătatea plină a paharului. După cinci etape suntem neînvinși. Am primit două goluri și am înscris de vreo șase ori. Sperăm să recuperăm puncte pierdute astăzi la Timișoara”, a spus, după meci, Emil Săndoi.

După cinci etape desfășurate în Liga 2, FC Argeș ocupă locul 9, cu 9 puncte. Duminică, de la ora 19:30, alb-violeții joacă în deplasare, la Timișoara, cu ASU Politehnica.

Marius ANGHEL 05 Sep. 2018, 14:28 Campionat
Pe aceeași temă