Săndoi spune că Argeșul merita o victorie mai clară cu Academica. „N-au avut nicio ocazie clară. Noi am ratat încă trei-patru situații”. De ce crede că trebuia să fie pe primul loc

Marius ANGHEL 24 Nov. 2018, 14:01 Campionat

FC Argeș s-a impus cu 1-0 în meciul de vineri seară, de pe teren propriu, cu Academica Clinceni, după golul lui Ionuț Șerban din minutul 37, a ratat și alte mari situații de a marca, însă a avut o misiune mai ușoară și după eliminarea lui Alexandru Nicola (55). Cu această victorie, piteștenii i-au depășit de ilfoveni în clasament și se clasează imediat sub podium, la un punct sub Petrolul și la două față de Sportul Snagov.

La final, Emil Săndoi era nemulțumit de ocaziile pe care le irosesc elevii săi. Antrenorul Argeșului spune echipa sa trebuia să se impună mai clar în etapa a 18-a.

„Un meci disputat. Ne așteptam la faptul că o să avem o partidă grea, pentru că Academica este o echipă care pasează foarte bine, care a demonstrat cu rezultate în campionatul ăsta. Are foarte multe victorii și n-au avut niciun rezultat de egalitate. Echipă cu jucători de calitate care sunt și pe la loturile naționale de juniori, cei care sunt sub 21 de ani. Îi felicit pe băieții mei pentru cele trei puncte câștigate. E adevărat, cred că jocul de astăzi a fost unul dintre cele mai slabe pe care le-am disputat. Am făcut destul de multe greșeli. Era și o presiune pe noi, presiunea rezultatului, pentru că urcam pe locul 3, la un punct de prima clasată. Până la urmă, am gestionat bine meciul, cu excepția ratărilor pe care le-am avut. Am fi putut să închidem meciul mult mai devreme. Am stat așa, cu emoții, până pe final. Dacă stau bine și mă gândesc, echipa oaspeților nu a avut nicio ocazie clară de gol. Noi am avut trei-patru situații cât se poate de clare din care trebuia să înscriem. Este final de sezon și o anumită stare de oboseală. Este o victorie muncită. Am reușit să ne închidem bine. Noi nu am gestionat bine ocaziile pe care le-am avut”, a declarat Săndoi.

Noi reproșuri față de arbitrajele din meciurile trecute

Antrenorul echipei FC Argeș a vorbit din nou de penalty-urile pe care nu le-a primit în acest tur de campionat și de faptul că ar fi putut fi pe primul loc. „În cele 18 etapele care au trecut până acum avem decât două înfrângeri. Suntem acolo sus, cu accidentările pe care le-am avut și cu greșelile de arbitraj. Derulez filmul înapoi și dacă ni se acorda măcar un 11 metri la meciul cu Daco Getica, sau dacă nu se dădea un 11 metri gratuit împotriva noastră, la Ripensia, mai puneți patru puncte și uitați-vă unde am fi fost acum în clasament. Ă‚sta este fotbalul și trebuie să vedem procentul de 85% al paharului plin, pentru că în 18 etape nu avem decât două eșecuri”, a mai comentat Emil Săndoi.

După 18 etape, FC Argeș se află pe locul 4, cu 38 de puncte, iar în ultima etapă a turului joacă miercuri, de la ora 14:00, la Sportul Snagov.

Articol scris de Marius DUINEA
Foto: fb FC Argeș

Marius ANGHEL 24 Nov. 2018, 14:01 Campionat
Pe aceeași temă