Săndoi nu mai vede o așa mare diferență între primele două ligi. „Nivelul Ligii a 2-a a crescut. Barajul a fost pe muchie de cuțit”

Marius ANGHEL 30 Jun. 2018, 16:54 Campionat
Săndoi nu mai vede o așa mare diferență între primele două ligi.**

Antrenorul principal al echipei FC Argeș consideră că nivelul ligii secunde este în creștere, iar în acest moment nu este mare diferență între primele clasate din eșalonul secund și ultimele clasate din play-out-ul Ligii 1. Emil Săndoi a comentat la reunirea de vineri clasarea pe locul 4, dar și deznodământul meciului de baraj dintre Chindia și Voluntari.

„Până la urmă noi am fost prima echipă de sub linie. Este un lucru îmbucurător pentru fotbalul românesc că diferența dintre primele trei-patru clasate din Liga a 2-a și echipele din play-out-ul Ligii 1 nu mai este așa de mare. Barajul care s-a dat între Voluntari și Târgoviște a fost pe muchie de cuțit și s-a decis la penalty-uri. Nivelul Ligii a 2-a cred că a crescut. Echipele fruntașe din liga a doua încep să se apropie ca valoare de echipele din play-out-ul Ligii 1. Este un lucru bun pentru fotbalul românesc, nu numai pentru FC Argeș, sau echipele de Liga a 2-a. Toată lumea știa că returul este mult mai greu, dar și noi, per total, am avut un parcurs bun, prin acest loc 4, în condițiile în care noi suntem o nou-promovată. Am folosit tot lotul de jucători pe care l-am avut la dispoziție. Fiecare dintre ei au avut șansa să joace, unii mai mult, alții mai puțin, unii cu rezultate mai bune, alții cu rezultate mai puțin bune”, a spus Emil Săndoi.

FC Argeș a încheiat sezonul recent al Ligii 2 pe locul 4, însă dacă se situa o poziție mai sus oricum nu putea participa la barajul pentru promovare. Fiindcă e echipă de drept public, finanțată de primărie, gruparea piteșteană nu are drept de promovare.

Dacă nu-și va schimba forma juridică în această vară, FC Argeș nu va putea promova nici în campionatul care va începe pe 4 august. Sursele Liga2.ro spun că președintele FRF Răzvan Burleanu le-a transmis deja oficialilor clubului piteștean să-și rezolve singuri această problemă, fiindcă federația nu va face niciun compromis și nu va schimba reculamentul pe această temă.
 

Marius ANGHEL 30 Jun. 2018, 16:54 Campionat
Pe aceeași temă