Săndoi, mulțumit de implicarea jucătorilor în meciul cu Ripensia. „Din punctul ăsta de vedere, nu am ce să le reproșez”. Ce-l face să rămână „înmărmurit”

Marius ANGHEL 19 Mar. 2018, 16:26 Campionat
Săndoi, mulțumit de implicarea jucătorilor în meciul cu Ripensia.

Emil Săndoi era foarte mulțumit că FC Argeș a obținut, sâmbătă, a doua victorie în 2018, de când conduce echipa, după ce a câștigat la limită, scor 2-1, partida de pe propriul teren cu Ripensia Timișoara. Antrenorul grupării din Trivale a vorbit și despre problemele din jocul alb-violeților și spune că încearcă să le remedieze într-un timp cât mai scurt. Săndoi este îngrijorat și de accidentările cauzate de suprafața de joc pe care s-a antrenat echipa în această iarnă.

„Cele mai importante sunt punctele pe care le-am obținut astăzi, pentru că am mai reușit să urcăm un loc în clasament. Poate am avut și puțin ghinion pe parcursul jocului pentru că, la un moment dat, am avut ocazia să facem 3-0. Dintr-o deviere în vinclu s-a deschis iarăși partida. Am avut și după aceea ocazii de singur cu portarul, dar n-am reușit să înscriem. Avem de fiecare dată un ghinion teribil pentru că ni se accidentează jucătorii chiar înainte de meci. Oancea s-a accidentat la antrenament, exact înainte de meci. Noi avem o săptămână la dispoziție să pregătim o echipă și nici nu știam exact dacă joacă astăzi. De asta l-am și încălzit pe Mihăescu înainte de începerea partidei. Până la urmă, Oancea a reușit să țină tot meciul, dar când ai probleme de sănătate nu e simplu. Sunt bucuros pentru că jucătorii care au intrat au făcut o partidă bună. David a făcut un meci bun. Buhăescu a reușit să și înscrie, s-a bătut permanent. Și Stoica care a intrat pe parcurs a avut o evoluție bună. Am spus de la bun început că vrem să rulăm toți jucătorii. Poate până acum am fost și nevoiți să-i rulăm. Mă sperie aceste accidentări de care avem parte. La două, trei zile, mai pică câte un jucător. Îi felicit pe băieți pentru victoria de astăzi. Mă bucur pentru ei că au înțeles că nu numai în viață, în fotbal, dar și în sport în general, nu se obține nimic fără sacrificii. Eu cred că în meciul de astăzi au dat dovadă de sacrificiu. S-au bătut până la ultima picătură de energie. Din punctul ăsta de vedere, nu am ce să le reproșez jucătorilor. Că mai facem unele greșeli copilărești, unele greșeli pe care le fac unii dintre jucători cărora nu vreau să le dau numele, care nu dau bine nici pentru tribună, dar pentru un antrenor, este altă problemă. Luăm câteodată unele decizii și avem niște execuții de rămân înmărmurit. Încercăm să avem un joc mai complex, dar acest lucru trebuie făcut gradat. Nu poți așa dintr-o dată! Avem unele deficiențe în timpul jocului, unele căderi în anumite momente”, a spus Emil Săndoi la finalul meciului cu Ripensia.

FC Argeș a trecut de Ripensia datorită golurilor marcate de Raul Costin (31), respectiv Vasile Buhăescu (33). Timișorenii au redus din diferență prin Ndiaye Mediop (64).

Cu cele trei puncte obținute în etapa a 25-a, FC Argeș a urcat pe locul 6 în clasamentul Ligii 2, cu 40 de puncte, tât atâtea câte are și următoarea clasată, Academica Clinceni. În următoarea etapă, echipa piteșteană stă și câștigă trei puncte la „masa verde”, fiindcă ar fi trebuit să o întâlnească pe ASA Târgu Mureș.

Articol scris de Marius DUINEA

Marius ANGHEL 19 Mar. 2018, 16:26 Campionat
Pe aceeași temă