Săndoi încă n-a stabilit programul de pregătire la FC Argeș: „Suntem cu toții focusați pe ultima etapă”. Cum prevedere returul și ce crede despre venirea FCSB-ului la Pitești

Marius ANGHEL 06 Dec. 2018, 16:14 Campionat
Săndoi încă n-a stabilit programul de pregătire la FC Argeș:

FC Argeș joacă vineri, pe teren propriu, de la ora 17:30, cu Pandurii, în deschiderea etapei a 21-a a Ligii 2, ultima programată în 2018, apoi se intră în vacanță, iar campionatul se va relua, oficial, la mijlocul lunii februarie.

Antrenorul alb-violeților nu a stabilit încă programul de pregătire al jucătorilor săi, ci așteaptă mai întâi încheierea primei părți a sezonului. „Pe noi ne interesează această ultimă etapă, cu Pandurii Târgu Jiu. Nu m-am gândit la vacanță. Suntem cu toții focusați pe jocul din ultima etapă. A fost un sezon greu, am spus de la început că va fi cel mai dificil campionat. O înfrângere te poate costa două-trei locuri în clasament. Și pentru noi a fost un sezon încărcat, însă fac apel la profesionalismul de care au dat tot timpul dovadă jucătorii mei și le cer să facă tot ceea ce depinde de ei și să câștige ultima partidă. Spuneam de la început că vrem să ne meținem în plutonul fruntaș. Suntem în grafic și vrem să fim și după această ultimă rundă”, a vorbit Emil Săndoi înaintea jocului cu Pandurii.

„În retur vom fi mult mai puternici”

Săndoi este convins că FC Argeș va fi mult mai puternică în partea secundă a sezonului. „Sunt sigur că în retur vom fi mult mai puternici decât suntem acum. Veți vedea acest lucru. Aceste ultime două runde vreau să mi le șterg din memorie. Sper ca în retur să nu mai avem mulți accidentați. Nilă, Năstăsie, Gugu, Buleică, Enceanu, Buhăescu au avut probleme serioase și nu am putut conta pe ei tot timpul, așa cum îmi doream. Unii veneau după o perioadă mare de inactivitate și e normal ca la un moment dat să apară și probleme de sănătate. Îmi doresc ca după pregătirea de iarnă să fie toți la potențial maxim. În ciuda problemelor pe care le-am întâmpinat, de orice natură, am demonstrat că putem juca fotbal de calitate, un fotbal eficient, iar dacă am face un clasament al primelor opt echipe, eliminând toate problemele avute, am fi pe primul loc”, a mai spus Săndoi.

Venirea FCSB-ului la Pitești nu-l încurcă pe Săndoi

Antrenorul Argeșului a mai declarat și că venirea celor de la FCSB la Pitești nu încurcă programul echipei sale. „Este adevărat că venirea Stelei la Pitești a dat puțin peste cap programul jocurilor din Liga a 2-a, dar nu constituie un dezavantaj pentru noi acest aspect. Ați văzut că toată lumea a primit-o pe Steaua cu brațele deschise. Am luat legătura cu cei din conducerea militarilor pentru a cădea de comun acord în privința anumitor aspecte și nu au fost probleme. Cred că se vor reglementa problemele la Arena Națională și Steaua se va întoarce acolo. Cu înțelegere și colaborare orice se rezolvă. Oricum noi jucăm vineri seară, în nocturnă și sunt sigur că terenul va fi foarte bun”, a declarat Săndoi.

După 20 de etape, FC Argeș se află pe locul 6, cu 38 de puncte, iar Pandurii e pe poziția a 8-a, cu 28 de puncte.

Articol scris de Marius DUINEA

Marius ANGHEL 06 Dec. 2018, 16:14 Campionat
Pe aceeași temă