Săndoi, după ce FC Argeș a trecut cu brio de echipa lui Răchită. „Aveam nevoie de un efort ieșit din comun pentru a ieși învingători din această partidă”

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 07 Apr. 2018, 12:04 Campionat
Săndoi, după ce FC Argeș a trecut cu brio de echipa lui Răchită.**

FC Argeș a câștigat cu 2-1 meciul de joi cu Sportul Snagov, desfășurat la Ștefăneștii de Jos, în cadrul etapei a 28-a a Ligii 2, a legat două victorii consecutive și a urcat pe locul 4, devansând-o pe CS Afumați, care a pierdut la Timișoara, 1-2 cu ASU Poli.

La finalul partidei, Emil Săndoi a apreciat efortul depus de jucătorii săi, i-a lăudat pentru parcursul pe care l-au avut în special în ultimele două săptămâni și spune că victoria le aparține în totalitate.

„Îi felicit pe băieți pentru această victorie și pentru efortul depus pe teren. Este al treilea meci pe care l-am disputat în decurs de doar o săptămână. Știm condițiile în care le-am disputat pe primele două. Aveam nevoie de un efort ieșit din comun pentru a ieși învingători din această partidă. În asemenea meciuri, greșelile sunt inerente. Golul pe care l-am primit a fost dintr-o pură întâmplare. A fost o fază la care mingea a trecut printre multe picioare și a intrat în poartă. Meritul pentru această victorie este numai al băieților. Îi felicit pe această cale. Urez jucătorilor, suporterilor și tuturor argeșenilor un Paște Fericit și liniștit. Vrem să fie alături de noi meci de meci. Vom face tot posibilul să-i mulțumim prin evoluțiile noastre și prin victoriile pe care le vom obține”, a spus, citat de site-ul echipei argeșene, Emil Săndoi.

Etapa viitoare, FC Argeș joacă duminică, de la ora 17:00, în deplasare la Chindia Târgoviște.

Articol scris de Adi Georgescu
Foto: FC Argeș Fans

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 07 Apr. 2018, 12:04 Campionat
Pe aceeași temă