Săndoi, după ce FC Argeș a pierdut primul meci în acest sezon. „Rezultatul e mincinos. Adversarul nu și-a creat nici măcar o ocazie clară de gol. A fost pură întâmplare”

Marius ANGHEL 24 Sep. 2018, 14:14 Campionat

FC Argeș a înregistrat în etapa a 8-a a Ligii 2 prima înfrângere din acest tur de campionat și ratând, astfel, șansa de a urca pe locul 2 în clasament. Echipa din Trivale a cedat, la limită, cu 0-1, confruntarea de sâmbătă din deplasare cu Aerostar Bacău, după ce Ureche a ieșit greșit la intercepția unei mingi trimise la marginea careului, iar Valentin Buhăcianu a înscris în minutul 68 golul decisiv.

Emil Săndoi a considerat mincinos rezultatul de la Bacău, a vorbit din nou despre probleme din lot și a transmis că speră să legitimeze cât de curând doi jucători.

„Îmi pare foarte rău că nu am putut să ne întoarcem cu un rezultat pozitiv de la Bacău. Rezultatul final e mincinos. Adversarul nu și-a creat nici măcar o ocazie clară de gol. Am primit gol dintr-o pură întâmplare și pe o greșeală individuală. Noi am avut în acest meci trei-patru ocazii clare de gol, plus două bare. Nu a fost ziua noastră. Din păcate, în viața unei echipe mai apar și astfel de rezultate. La acest meci am avut doar 18 jucători valizi. Sper ca în cât mai scurt timp cei doi jucători care se pregătesc cu noi să semneze contractele. Îmi doresc să compensăm acest eșec de la Bacău, cu o victorie în partida de duminică, cu Luceafărul Oradea. Am vrut să avem continuitate în rezultate și sper să revenim cât mai repede în lupta pentru primele locuri ale clasamentului”, a spus Săndoi după meciul de la Aerostar.

FC Argeș a rămas cu 15 puncte și se află pe poziția a 6-a. Piteștenii au meci tocmai duminică, de la ora 11:00, cu Luceafărul Oradea.

Foto: Aerostar Bacău

Marius ANGHEL 24 Sep. 2018, 14:14 Campionat
Pe aceeași temă