Săndoi, după ce FC Argeș a câștigat la Miroslava: „Meciul nu ar fi trebuit să se joace”. Antrenorul Științei ar mai fi vrut câteva minute: „Am fi reușit să egalăm”

Marius ANGHEL 25 Feb. 2018, 17:37 Campionat

Cum la Miroslava a nins pe toată durata nopții, dar și în dimineața partidei dintre Știința și FC Argeș, încheiată cu victoria piteștenilor cu 3-2, la ora de start suprafața de joc era acoperită cu un strat de zăpadă. În aceste condiții, observatorul partidei de sâmbătă a decis amânarea începutului meciului cu o jumătate de oră, pentru a le permite organizatorilor să degajeze suprafața de joc și să refacă marcajele.

Chiar și președintele gazdelor, Vespazian Colban, a intrat pe teren cu lopata și i-a ajutat pe îngrijitori la curățarea terenului și la refacerea marcajelor, astfel încât terenul să fie cât de cât bun de joc.

La final de meci, antrenorul echipei FC Argeș, Emil Săndoi, a declarat că partida nu ar fi trebuit să se joace pe un astfel de teren.

„Am fost foarte îngrijorat de starea terenului și de condițiile de joc. Este păcate că fotbalul se joacă pe astfel de terenuri. Tot respectul pentru cei de la Miroslava, pentru faptul că au echipă de liga a doua, nu este ușor să susții o echipă de fotbal în liga a doua, dar, în mod normal, nu ar trebui să se joace pe astfel de terenuri. Puteau găsi alte suprafețe mai bune, în orașe apropiate. Legat de meci, consider că am meritat victoria, chiar dacă pe final gazdele au revenit. Am comis câteva greșeli, poate și pe fondul relaxării și le-am permis celor de la Știința să înscrie de două ori. Îi felicit pe băieți pentru efortul depus. Din păcate, ne-am ales cu un jucător accidentat. Este vorba de Panait. Nu știm cât va sta”, a declarat Emil Săndoi, care s-a aflat la debutul într-un meci oficial pe banca echipei FC Argeș.

„Nu am avut niciun fel de emoții nici la 3-2. Diferența putea fi mult mai mare, pentru că, la 3-0, am mai avut și alte ocazii să dăm gol. La acest meci ne-am confruntat și cu probleme medicale neprevăzute. În afară de jucătorii suspendați și accidentați pe care știam că nu mă pot baza, i-am avut pe Vișa și Năstăsie care au făcut febră chiar înaintea partidei”, a mai spus Săndoi.

Kerezsy: „Meritam măcar un punct”

De cealaltă parte, tehnicianul gazdelor consideră că Știința ar fi meritat cel puțin un punct și a pus eșecul pe seama greșelilor din defensivă.

„Am început foarte bine jocul, am avut o posesie mai bună, ne-am creat două ocazii mari. Când ai în față o echipă precum FC Argeș, cu jucători experimentați, trebuie să înscrii. Noi am ratat, iar pe finalul primei reprize au venit acele cinci minute fatidice, când oaspeții au marcat pe două greșeli grave ale noastre. Am dominat repriza a doua, am marcat două goluri, am avut și două bare, dar, din păcate, nu am avut timp să mai egalăm. Eu cred că dacă mai dura meciul câteva minute am fi reușit să egalăm, pentru că era o perioadă în care controlam jocul clar. Un rezultat de egalitate era mai echitabil, consider că diferența a fost făcută de experiența jucătorilor oaspeți, care au știut să profite de greșelile noastre. Totuși, faptul că am marcat două goluri cu FC Argeș, o echipă foarte bună, îmi dă speranțe pentru meciurile următoare”, a declarat Adrian Kerezsy.

După acest rezultat, FC Argeș a acumulat 37 de puncte și a urcat pe locul 6, în timp ce Știința Miroslava a rămas cu 22 de puncte și a căzut pe locul 16, retrogradabil. Etapa viitorare, piteștenii joacă pe teren propriu cu Foresta Suceava, în timp ce Știința se deplasează la Chindia Târgoviște.

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚
Foto și video: Știința Miroslava

Marius ANGHEL 25 Feb. 2018, 17:37 Campionat
Pe aceeași temă