Săndoi, convins că FC Argeș reintră pe pantă ascendentă după meciul cu ASU Poli: „Veți vedea o altă față a echipei”. Situația timișorenilor e mai dramatică decât a piteștenilor

Marius ANGHEL 15 Mar. 2019, 13:47 Campionat

Cu un parcurs modest în rezultate în cele trei meciuri disputate în 2019, din care a obținut doar un punct, FC Argeș e sub presiune în această perioadă. Jucătorii au salariile blocate, au ratat șansa de a câștiga partida de la Petroșani cu Energeticianul (scor 0-0), iar antrenorul Emil Săndoi a primit ultimatul că trebuie să obțină un succes cu ASU Politehnica pentru a rămâne pe banca tehnică. Partida cu timișorenii are loc sâmbătă, de la ora 11:00, la Pitești.

Emil Săndoi, care readuce aminte că FC Argeș nu a jucat rău în primele trei etape din acest an, cu toate că a obținut doar un punct, vede un meci dificil cu ASU Poli, însă are încredere că jucătorii săi pot redresa situația și vor reintra pe o pantă ascendentă.

„Ne așteaptă o partidă importantă și sperăm să obținem un rezultat bun. Consider că este un joc dificil pentru ambele echipe. Noi venim după un rezultat pozitiv, după un meci în care am avut posesie pe întreaga durată a partidei. Și în partida de la Metaloglobus ne-am creat ocazii de a marca, dar ne-a lipsit inspirația la finalizare. Dacă vom obține sâmbătă un rezultat pozitiv, ar trebui să intrăm pe o pantă ascendentă. Deși avem două eșecuri și o remiză în acest început de retur, pot spune că jocurile pe care le-am prestat nu au fost chiar atât de rele. De exemplu, să nu uităm că în partida cu Târgoviște. Am ratat 11 metri în minutul 45 și am evoluat o repriză întreagă cu un om în minus. Am primit gol când nu se mai putea face nimic. Avem încredere deplină în jucătorii din lot, au valoare, sunt serioși și dau tot ce pot pentru a reuși rezultate bune. Consider că remiza de la Energeticianul a deblocat situația critică prin care treceam și veți vedea o altă față a echipei de acum înainte”, a vorbit Săndoi înaintea jocului din etapa a 25-a.

Atacantul Vasile Buhăescu crede că nu se mai poate continua așa și vrea victoria prin orice mijloc. „Trebuie să câștigăm acest meci, indiferent cum. Este greu, pentru că echipa din Timișoara este în partea de jos a clasamentului și are mare nevoie de puncte pentru a ieși din subsolul clasamentului. Noi trebuie să învingem cu orice preț. Este singura variantă pe care o luăm în calcul. Trebuie neapărat să câștigăm, pentru că nu mai merge altfel. Vom vom face tot posibilul pentru a ne impune. Nu avem altă variantă decât victoria”, a spus Buhăescu, completat de mijlocașul Andrei Panait: „Jucăm acasă și trebuie să intrăm foarte concentrați ca să câștigăm meciul. Sper să facem un joc bun, iar la final să ne bucurăm de victorie”.

Înaintea desfășurării etapei a 25-a, FC Argeș ocupă locul 6, cu 42 de puncte, în timp ce ASU Politehnica Timișoara se situează pe locul 15, primul de deasupra zonei retrogradabile, cu 26 de puncte.

Bănățenii au tot un punct câștigat în primele trei etape din 2019, însă nu dramatizează la fel ca șefii de la FC Argeș, deși situația lor este una mult mai complicată în clasament. La Timișoara nici nu se ia în calcul despărțirea de antrenorul Cosmin Petruescu.

Marius ANGHEL 15 Mar. 2019, 13:47 Campionat
Pe aceeași temă