Săndoi ar fi vrut o victorie și mai clară cu „U” Cluj. „Am arătat că suntem o echipă cât se poate de disciplinată”. Antrenorul Argeșului își mai dorește câteva achiziții

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 18 Sep. 2018, 14:52 Actualizat: 18 Sep. 2018, 14:53 Campionat
Săndoi ar fi vrut o victorie și mai clară cu „U” Cluj. „Am arătat că suntem o echipă cât se poate de disciplinată”.  Antrenorul Argeșului își mai dorește câteva achiziții

FC Argeș continuă fără înfrângere în acest sezon și după desfășurarea etapei a 7-a. Piteștenii au câștigat, luni seară, meciul de pe teren propriu cu „U” Cluj, cu 2-1, după ce în minutul 21 aveau deja dublu avantaj. Ardelenii n-au pus mari probleme pe întreaga durară a jocului, dar au reușit totuși să înscrie în minutele de prelungiri. Cu acest succes, alb-violeții au acumulat 15 puncte și se mențin aproape de locurile promovabile.

La final, antrenorul învingătoarei, Emil Săndoi, considera că FC Argeș ar fi trebuit să câștige mult mai clar meciul.

„Îi felicit pe băieți pentru prestația de astăzi. Cred că am arătat că suntem o echipă cât se poate de disciplinată. Sunt șapte etape în care nu am pierdut. Știam că întâlnim un adversar de calibru, cu foarte mulți jucători internaționali. O echipă omogenă care a și reușit niște transferuri de marcă. Noi am fost astăzi o echipă pragmatică. Îmi pare puțin rău că diferența nu a fost mai mare. Am ratat o ocazie de singur cu portarul, am mai ratat încă una tot de singur cu portarul, în repriza a doua. Pe final de joc ne-am bramburit puțin la o fază fixă când marcajul era clar și am luat gol”, a spus Săndoi, care a explicat și cum a gândit schimbările: „Am fost nevoiți să facem niște schimbări pentru că avem niște jucători care vin după o perioadă mare de pauză. Este vorba de Stan și Năstăsie, care nu au ritmul jocului. Panait era în piuneze, iar din minutul 20-25, ne-a anunțat că are unele probleme de sănătate. Cu două zile înainte de meci, s-a oprit la un antrenament și nici nu știam dacă îl puteam folosi. Și Buleică a tras de el pentru că are dureri în continuare.”

Chiar dacă echipa sa se descurcă bine în acest start de sezon și ocupă o poziție aproape de locurile promovabile, Săndoi și-ar dori în lot alți câțiva jucători noi. „Nu suntem un lot numeros. Noi am transferat până acum doar patru jucători sub 21 de ani și doi jucători de la liga a doua, pe Gugu și Buleică. Îmi doresc foarte mult să ne întărim și cu încă doi jucători care au fost astăzi la meci. Sper să nu dăm cu piciorul la o oportunitate. Poate nu vom putea să ne folosim de ei la următorul joc, dar sigur ne vom folosi de ei pentru că este un campionat lung, dificil. Cred că noi suntem pe un curs ascendent. Jocul de astăzi ne dă speranțe pentru viitor. Nu mai există meciuri ușoare, indiferent că joci acasă sau în deplasare. Am întâlnit un adversar cu multă calitate. Probabil că o să promoveze. Am reușit un rezultat bun astăzi, dar trebuie să menținem același ritm în continuare, pentru că ne așteaptă meciuri foarte grele. Încă o dată vreau să-i felicit pe băieți pentru modul în care au respectat tot ce stabilisem de comun acord și pentru modul în care se pregătesc”, a mai spus antrenorul Argeșului.

În etapa a 8-a, FC Argeș joacă în deplasare la Bacău, cu Aerostar.

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 18 Sep. 2018, 14:52 Actualizat: 18 Sep. 2018, 14:53 Campionat
Pe aceeași temă