Sâmbete negre pentru băcăuani. Sport Club a pierdut și la Slobozia și își continuă pasa proastă

Marius ANGHEL 13 Oct. 2014, 18:06 Campionat
Sâmbete negre pentru băcăuani.** Sport Club a pierdut și la Slobozia și își continuă pasa proastă

Sâmbetele sunt cu cruce neagră în calendarul Sport Clubului. Cea de-a doua sâmbătă din octombrie a adus un nou eșec pentru formația finanțată de Consiliul Local Bacău. Învinși cu 1-0, la Slobozia, elevii lui Cristi Popovici au coborât încă un loc în clasament, ajungând pe antepenultima poziție a Seriei I din campionatul cadet, semn că povestea cu promovarea în Liga 1 e doar o glumă de prost gust. O glumă care se îngroașă de la o etapă la alta.

La Slobozia, Popovici a schimbat sistemul tactic și distribuția, dar nu a reușit să întrerupă seria rezultatelor negative. „Sunt adeptul formulei cu doi atacanți, însă am observat că echipa suferă din punct de vedere fizic. În acest context, am preferat să am un mijlocaș în plus care să alerge în echipa de start, pentru că, pe parcurs, să introduc jucători de viteză”, a argumentat tehnicianul băcăuan.

Prima repriză s-a derulat sub semnul echilibrului, cu oaspeții trecând pe lângă deschiderea scorului din două faze fixe. La un corner, lovitura de cap a lui Lozneanu a greșit de puțin ținta, pentru ca șutul puternic expediat din lovitură liberă de Mihălăchioae să fie parat cu genunchiul de portarul Unirii, Dobre.

Golul a căzut în debutul părții secunde. Dar a căzut în poarta Sport Clubului, Petrariu văzând târziu reluarea lui Macare din marginea careului. Deși au avut aproape o repriză la dispoziție, iar pe teren și-au făcut apariția și jucători de viteză precum Hurdubei, Rusu și Curiliuc, băcăuanii nu au găsit drumul spre golul egalizator.

Gazdele au închis bine spațiile, iar jocul la ofsaid le-a mers de minune. Echipei băcăuane, în schimb, nu-i merge nimic, de nicio culoare, sâmbetele fiindu-i drapate în negru. Runda viitoare, în schimb, se joacă miercuri; se sparge gheața?

Popovici: „Plus de atitudine”

Dezamăgit de faptul că echipa nu reușește să se redreseze în planul rezultatelor, antrenorul Sport Clubului, Cristi Popovici a ținut, totuși, să evidențieze plusul de atitudine manifestat de jucătorii săi la Slobozia: „Dacă e să caut un lucru bun în meciul de la Slobozia, l-aș găsi în faptul că, de data aceasta, băieții au avut o altă atitudine în teren. Au fost mai motivați, mai determinați. Din păcate, rezultatul este unul negativ, iar acest lucru apasă. Trebuie neapărat să câștigăm jocul cu Suceava, pentru că altfel va fi din ce în ce mai greu să iesim din zona joasă a clasamentului”.

UNIREA SLOBOZIA        1
SC BACĂ‚U            0

Macare ”49

L. Dobre – Ibrian, G. Lazăr, R. Soare (cpt.), C. Toma – S. Stan (M. Florea”73), Macare, Bolat, Gohoreanu – D. Ene (D.Gheorghe”62), M. Jianu  (Fl. Tudorache”85)
Rezerve neutilizate: Măstăcan – Patrianca, Coconașu, Teodorescu
Antrenor: Adrian Mihalcea

Petrariu – Mihălăchioaie, Burcă, Lozneanu, Luncanu – L. Dumitriu, Taban – Căinari (Curiliuc ”73), Cl. Tudor (cpt.) (B. Rusu ”62), Vraciu (Hurdubei ”52)- B. Ungureanu
Rezerve neutilizate: Em. Savu – Adăscăliței, Strugariu, Sascău
Antrenor: Cristian Popovici

Sursa: Deșteptarea

Marius ANGHEL 13 Oct. 2014, 18:06 Campionat
Pe aceeași temă