Salvarea Berceniului vine din „Ștefan cel Mare”: azi are loc o nouă rundă de negocieri

Mihai Andries 14 Jan. 2015, 18:14 Campionat
Salvarea Berceniului vine din

În această seară va avea loc o întâlnire decisivă între principalul acționar de la Dinamo, Ionuț Negoiță, și primarul din Berceni, Marian Ghenu, cel care susține și activitatea fotbalistică a clubului ACS din localitate. Conform IlfovSport, cele două părți s-au întâlnit de două ori, însă la ultima întâlnire, negocierile s-au poticnit, iar viitorul ACS-ului este în continuare în beznă.

„La ultima discuție, existau doar 1% șanse să aducem jucători de la Dinamo, pe care să-i creștem în Liga a II-a. Acum, va avea loc în această seară o ultimă discuție și vom vedea dacă vom deveni un fel de echipă unde vom crește fotbaliștii din Ștefan cel Mare sau vom căuta un alt investitor. Situația nu este deloc sigură”, a declarat unul dintre conducătorii grupării din Berceni.

Contactat de IlfovSport, noul manager din Ștefan cel Mare, Daniel Stanciu nu a fost prea darnic în detalii: „E foarte adevărat, încercăm o colaborare. Vedem care-s avantajele și dezavantajele și veți afla în aceste zile dacă va exista un ajutor reciproc între Dinamo și Berceni”. 

După un tur de campionat dezamăgitor, primarul din Berceni, Marian Ghenu a pus piciorul în prag și a anunțat că vrea să renunțe definitiv la echipa locală. „Noi nu avem datorii către jucători. În privința lor, 90% dintre ei vor dispărea. Nu am avut niciun litigiu vreodată cu un jucător. Începând cu 12 decembrie, 90% din jucători vor primi documentele prin care vor fi liberi de contract”, era declarația făcută de primarul din Berceni la Radio Sport Total FM

Tot Ghenu spunea că îi este tot mai greu să susțină salariile fotbaliștilor, dar că nu ar vrea să renunțe la echipă, fiind păcat de baza superbă din Berceni, unde s-au disputat și meciuri de Campionat European U19. Edilul din localitatea ilfoveană crede că dacă salariile fotbaliștilor vor fi susținute de un club parental, gen Dinamo, sau de un alt investitor, activitatea echipei de fotbal nu va fi afectată. La această oră, ACS Berceni mai are doar 4 fotbaliști legitimați

Sursa: IlfovSport

Mihai Andries 14 Jan. 2015, 18:14 Campionat
Pe aceeași temă