„Salutare, Coco aici!” Portarul echipei „U” Cluj are un mesaj pentru suporteri și le recomandă două seriale pe care el le urmărește

Marius ANGHEL 22 Mar. 2020, 10:29 Campionat

Din cauza coronavirusului, în România, începând de duminică seară, 22 martie, ora 22:00, Ministerul de Interne a decis să ia noi măsuri în încercarea de a limita răspândirea pandemiei COVID-19. Printr-o ordonanță militară s-au hotărât interdiții de circulație. Între orele 06:00 – 22:00 e recomandat ca ieșirea în afara casei să se efectueze numai cu anumite motive intemeiate sau de urgență și în care să porți la tine o adeverință de la serviciu sau o declarație pe propria răspundere.

Dintre jucătorii echipei „U” Cluj, după mijlocașul Bogdan Barbu, și portarul Cosmin Dur-Bozoancă vine cu un mesaj adresat suporterilor cu ceea ce ar putea face în această perioadă în care în România este declasată stare de urgență și populației îi este impus să stea în casă pentru a evita răspândirea virusului COVID-19.

Coco, așa cum este poreclit Cosmin Dur-Bozoancă de coechipieri, spune că îmi umple timpul liber după ce își termină exercițiile fizice impuse de club cu privitul unor filme. Goalkeeperul a și recomandat două seriare: „Peaky Blinders” și „Toy Boy”.

„Salutare, Coco aici! Știu că trecem toți printr-o perioadă destul de grea. Eu, unul, îmi ocup timpul cu seriale. Vreau să vă recomand și vouă două dintre ele. Este vorba despre Peaky Blinders și Toy Boy. Numai bine!”, este mesajul lui Cosmin Dur-Bozoancă.

„Știu că auziți lucrul acesta frecvent în ultima perioadă, însă este important ca în aceste momente să ne păstrăm calmul și să nu uităm că sănătatea este primordială. Spre binele familiilor noastre și a tuturor persoanelor din jur este important să stăm în casă.

Haideți să privim partea plină a paharului. Gândiți-vă că putem urmări filmele pe care până acum nu am avut timp sau putem citi cărțile preferate. Eu vă recomand cu drag serialul «Lunetistul» sau filmul «Antrenorul Carter», iar de citit, orice biografie a unui sportiv, cum ar fi Andre Agassi, care este și preferata mea.

Vă doresc multă sănătate”, spunea, zilele trecute, și Bogdan Barbu.

Cosmin Bur-Bozoancă (22 de ani) este originar din Brașov și este portarul titular al echipei Universitatea Cluj. În sezonul trecut a avut 36 de meciuri jucate dintr-un total de 38, iar în această ediție din care s-au scurs 24 de runde a apărat în 16 meciuri. În vară a fost aproape să semneze cu Petrolul, însă s-a răzgândit și s-a întors la „U” Cluj, club la care este împrumutat de către Viitorul. În cariera sa a mai evoluat și pentru ASU Politehnica Timișoara, în sezonul 2017/2018 al Ligii 2, când a apărat în 30 de meciuri.

„U” Cluj strânge bani pentru Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Cluj

Altfel, în această perioadă de criză, în care competițiile sportive au fost suspendate, „U” Cluj promovează statul în casă, o competiție de fotbal virtuală și încearcă să strângă bani de la suporterii echipei pentru a-i dona Spitalului Clinic de Boli Infecțioase din Cluj, pentru a sprijini lupta cu noul coronavirus.

„Cât timp noi #stămacasă, există în fiecare spital din țară oameni care luptă până la epuizare pentru sănătatea și siguranța noastră, pentru viitorul nostru. Pentru noi viața continuă să fie despre fotbal, însă cum trebuie să ne adaptăm situației, am trecut la dreptunghiul verde de pe ecran. Alături de echipa FC Universitatea Cluj eSports vom readuce, miercuri, de la 21:30, emoțiile unui duel de tradiție al fotbalului românesc, „U” Cluj – Dinamo, de data asta în FIFA 20 Pro Clubs (11 vs 11), iar voi ne puteți susține din tribuna virtuală. Banii strânși vor fi donați Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Cluj, pentru a-i sprijini în lupta cu noul coronavirus.

Evenimentul va consta într-o dublă manșă între cele două echipe de FIFA Pro Clubs și va fi transmis live pe pagina noastră de Facebook și pe canalul de YouTube Universitatea Cluj eSports.

Biletele „virtuale” pentru derby.
https://www.bilete.ro/fc-universitatea-cluj-dinamo-bucuresti/fc-universitatea-cluj-dinamo-bucuresti-meci-fifa-20-pro-clubs-25-mar-2020?fbclid=IwAR2tUqnCDrKhH55ceiXapNinrRaoicDqTMcdXXRHbNCKs6MJVL2Cn0NZ8Lo„, e anunțul clubului „U” Cluj.

Foto: FC Universitatea Cluj

Marius ANGHEL 22 Mar. 2020, 10:29 Campionat
Pe aceeași temă