Sălăgeanu, radical după egalul cu liderul: „Am fost peste ei astăzi și îmi pare rău că nu am reușit să câștigăm”

Pentru sătmăreni, acum cu 25 de puncte pe locul 6 în Seria a II-a, remiza fără gol cu ACS Poli de miercuri a însemnat și calificarea în play-off. Olimpia s-a arătat încântată de obținerea acestui obiectiv, după ce sezonul trecut l-a ratat cu puțin, dar a avut și motive de nemulțumire legate de arbitrajul din intermediară.

„Îi felicit pe băieți și întreaga echipă și le mulțumesc suporterilor și galeriilor pentru că ne susțin. Ne-am atins obiectivul pe anul acesta, acela de a juca în play-off. De acum încolo, obiectivul nostru, de fapt al meu personal e să urcăm în clasament și eu zic că am demonstrat și astăzi că putem să avem pretenții. Consider că cu lotul actual puține echipe pot să facă față Olimpiei”, a spus Tiberiu Csik, tehnicianul Olimpiei.

Mai radical după acest egal a fost Adrian Sălăgeanu. Fostul oțelar a fost omul meciului, cu toate că a sfârșit în ultimele minute prin a fi eliminat. Cei de la Olimpia au cerut de asemenea un penalty în minutul 58, când au reclamat un henț în careu la Neagu, dar „centralul” Adrian Ilyeș nu a dictat nimic.

„Nu este frumos ceea ce s-a întâmplat și vreau să-mi cer scuze pentru primul cartonaș galben. Am insistat prea mult deși nu era normal, că nu puteam să schimb nimic când un arbitru ia decizia, dar cred că eram eu puțin frustrat deoarece era a doua oară când se întâmplă și nu îți dă penalty când tu ai mare nevoie de o victorie. Îmi cer scuze de la băieți, de la conducere, este primul meu roșu în campionat din Divizia A până în C și înapoi. Eu zic că Olimpia astăzi trebuia să câștige. Am demonstrat că Olimpia are putere să se lupte pentru orice loc. Am fost peste ei astăzi și îmi pare rău că nu am reușit să câștigăm cele trei puncte. Arbitrul a zis că l-am călcat intenționat, iar la experiența mea nu îmi permit asta”, a explicat, citat de satumareonline.ro, Sălăgeanu.

Cu punctul obținut miercuri, dar în principal datorită înfrângerii echipei CSM Râmnicu Vâlcea la FC Caransebeș, scor 0-1, Olimpia Satu Mare și-a asigurat prezența la play-off-ul Seriei a II-a cu două etape înainte de finalul returului. Trupa lui Tiberiu Csik mai poate urca cel puțin două locuri în clasament în acest interval.

Articol scris de Cornel BIHOLARI (Sport9)

Pe aceeași temă