Săgeata Năvodari, un adversar dificil

01 Sep. 2011, 14:12 Campionat
Săgeata Năvodari,** un adversar dificil

Marius Popescu, antrenorul principal al FC Botoșani a urmărit jocul echipei Săgeata Năvodari și spune că ne așteaptă o partidă dificilă sâmbătă pe stadionul Municipal. Tehnicianul botoșănean spune că Săgeata Năvodari are un lot foarte bun, cu jucători care au evoluat la echipe de top în liga I și care pot face diferența.

„E o serie foarte echilibrată. Seria I e mai echilibrată și chiar mai valoroasă decât seria a II-a. Sâmbătă vom întâlni o echipă care formează un grup omogen și care a avut rezultate satisfăcătoare în sezonul trecut. Au fost la un pas de promovare. Este o echipă cu jucători care au un CV foarte bun. Mă refer la Dorel Zaharia, la Vezan, Goșa, Ochiroși. Noi îi respectăm, dar nu ne temem de ei”, a spus Marius Popescu.

„Am avut ultimul meci nu prea reușit prin prisma rezultatului dar fac parte din viață. Am analizat, am discutat, am acordat atenție asupra ceea ce s-a întâmplat și pornim înainte. Eu sper că băieții au trecut peste înfrângerea de la Brănești. Un campionat este format din atâtea etape, se pot întâmpla multe”, a adăugat tehnicianul botoșănean.

sursa: btonline.ro

01 Sep. 2011, 14:12 Campionat
Pe aceeași temă