Săgeata, la prima promovare! Reacțiile jucătorilor și conducerii

Marius ANGHEL 31 May. 2013, 20:21 Campionat
Săgeata, la prima promovare!** Reacțiile jucătorilor și conducerii

Săgeata Năvodari a promovat în Liga 1 după victoria de ieri din fața celor de la Dunărea Galați. Elevii lui Mihai Guliu s-au impus cu scorul de 1-0 și sunt matematic promovați cu o etapa înaintea finalului de campionat. Victoria năvodărenilor a fost adusă de Marius Tigoianu, care a înscris în minutul 8 după o un corner executat de pe partea stângă de Vezan. La finalul partidei, jucătorii au deschis șampaniile și au dat startul petrecerii.

Luni este o zi de foc pentru năvodărenii, clubul urmând a aștepta verdictul Federației în privința licenței. În acest sens, președintele echipei, Alexandru Manu, este încrezător și foarte optimist în ceea ce privește obținerea ei. „Acum așteptăm licența luni. Sper să fie favorabilă pentru că nu avem nimic care să ne împiedice să o obținem. La cât mai mare!” a declarat Alexandru Manu la finalul partidei dintre Săgeata și Dunărea Galați.

La meci a asistat și primarul din Năvodari, Nicolae Matei, care la sfârșitul meciului a coborât de la tribuna oficială și a felicitat fiecare jucător în parte. „Este meritul echipei și al conducerii administrative din spate care și-a făcut treaba. Din punct de vedere sportiv, jucătorii și-au făcut datoria, iar noi, Consiliul Local, primăria și sponsorii, ne vom ține de cuvânt și vom face tot ce ne va sta în putință pentru ca ei să reprezinte orașul Năvodari cu cinste în Liga 1.”, a declarat edilul.

„Când am auzit ultimul fluier al arbitrului mi-au dat lacrimile. Sunt foarte bucuros că am reușit să promovăm. A fost o muncă grea pe care am dus-o la final, dar greul cel mai mare de abia de acum începe.” a declarat Mihai Guliu.

„Eu spun că a fost o muncă de întreg campionatul, finalizată în această manieră, o victorie frumoasă și eu spun că toți cei implicați în acest club merită felicitați pentru că în acest an am întâmpinat de multe ori unele probleme și am reușit să le depășim cu brio în acest retur. Avem doar două înfrângeri și restul numai victorii.” a declarat Dorel Zaharia la finalul partidei.

„Meciul a fost unul foarte bun… au fost mulți suporteri, ceea ce mi-a făcut plăcere. Echipa a promovat în Liga I. E ceea ce ne doream de la începutul campionatului.”, a declarat și Alassane Diaby.

Articol și foto de Alexandru RAITA
 

Marius ANGHEL 31 May. 2013, 20:21 Campionat
Pe aceeași temă