Săgeata face schimb de locuri cu Otopeniul!

Mihai Andries 24 Oct. 2012, 21:30 Campionat

Echipa din Năvodari a reușit să câștige derbyul rundei și urcă pe locul patru al clasamentului, la egalitate de puncte cu Otopeniul, dar cu golaveraj mai bun decât învinsa de azi. Gruparea năvodăreană s-a impus cu 2-0 la capătul unui joc urât, cu puține ocazii de poartă și cu nenumărate faulturi dure, Liviu Rusu fiind chiar transportat cu salvarea la spital. Gazdele au reușit să își treacă în cont cele trei puncte după golurile marcate de Bar, în chiar minutul 2 și Tigoianu, în minutul 78, după o acțiune în care a driblat trei fundași adverși și portarul și apoi a marcat în poarta goală.

Gazdele s-au mai remarcat și în minutul 12 când veteranul Zaharia a trimis un lob de la aproximativ 35 de metri încercând să îl surprindă pe portarul advers care era ieșit din poartă. Mingea trimisă de Zaharia a lovit însă bara.

Aceste trei puncte de azi urcă pe Săgeata pe locul patru al ierarhiei înaintea derbyului dobrogean cu Delta Tulcea, formație care în etapa a noua a stat.

SĂ‚GEATA NĂ‚VODARI – CS OTOPENI 2-0
Sg. Bar ‘2, Tigoianu ’78

Viciu – Goșa, Sg. Bar, Mușuroia, L. Rusu (’69 Șicu) – B. Oprea, V. Apostol, Vezan (cpt.), R. Dumitru (’86 M. Muscă) – Jianu (’62 Tigoianu), D. Zaharia
Antrenor: Aurel Șunda

Bucuroiu – Vlaicu, Vătavu, Răvoiu, B. Dumitru – G. Ion (’66 Bardu), M. Dedu (cpt.), Fl. Manea, S. Pană (’73 C. Iliescu) – Pălimaru, L. Pârvu (’80 Slv. Radu)
Antrenor: Viorel Ion

Articol și foto de Alexandru RAITA

Mihai Andries 24 Oct. 2012, 21:30 Campionat
Pe aceeași temă