Săgeata a luat vacanță. Neplata baremului pentru meciul cu Rapid i-a adus neprogramarea cu SC Bacău

Mihai Andries 04 Dec. 2014, 14:38 Campionat

Scăpată de grijile excluderii din campionat cel puțin până la primăvară, după ce s-a prezentat la meciul de pe teren propriu cu Rapid CFR Suceava, fosta candidată la promovare, Săgeata Năvodari, va pierde la masa verde partida de sâmbătă cu SC Bacău. Acest lucru a fost confirmat și de siteul FRF-CCA, pe care a fost modificat azi statusul partidei în „nu se dispută”.

Criza financiară acută prin care trece clubul de la malul mării a dus la neplata baremului de la meciul din weekendul trecut, cu Rapid CFR Suceava, scor 0-6. În aceste condiții, Săgeata a fost neprogramată pentru partida de la Bacău, care va fi omologată cu scorul de 3-0 pentru elevii lui Cristian Popovici. Ca urmare, ambele echipe au intrat deja în vacanță, însă pentru Săgeata de abia acum începe chinul.

Conducerea clubului din Năvodari va trebui să găsească până în primăvară soluții pentru a continua competiția, mai ales că o a doua neprogramare sau o neprezentare la doar un singur meci ar duce la excluderea din Liga 2.

Președintele George Poștaliu (foto mic) a declarat pentru Liga2.ro că au fost demarate deja o serie de discuții cu posibili investitori și sunt speranțe ca până la primăvară să se îndrepte situația la Săgeata.

„Este adevărat, nu am programați la meciul de la Bacău, pentru că nu am plătit baremul de sâmbătă. Totuși suntem bucuroși că am reușit să organizăm acest meci, cu Rapid și am putut să ne prezentăm la el, chiar dacă am jucat cu juniorii și rezultatul s-a văzut pe tabela de marcaj. A fost un efort enorm, dar e bine că am trecut peste acest moment. Acum că am câștigat niște timp prețios până la primăvară, am demarat o serie de discuții cu oameni de afaceri care ar putea investi la Săgeata. Sperăm să reușim să ajungem la un acord și să putem continua activitatea și în partea a doua a sezonului” a explicat oficial năvodărenilor.

Articol scris de Mihai ANDRIEȘ

Mihai Andries 04 Dec. 2014, 14:38 Campionat
Pe aceeași temă