Sabău: „Nu a fost un joc frumos, dar importante sunt cele trei puncte”

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 07 Nov. 2013, 19:01 Actualizat: 07 Nov. 2013, 19:01 Campionat
Sabău:  „Nu a fost un joc frumos, dar importante sunt cele trei puncte”

După victoria cu 2-1 în fața Gloriei Bistrița, antrenorul divizionarei secunde de fotbal ASA Târgu-Mureș, Ioan Ovidiu Sabău s-a declarat mulțumit în primul rând de cele trei puncte și de felul în care jucătorii săi s-au dăruit pe teren.

„A fost un meci foarte greu, așa cum mă și așteptam. După ce am jucat 60 de minute în zece oameni la Mioveni, nu ne-am refăcut fizic după doar trei zile și am întâlnit un adversar bine așezat în teren, cu jucători valoroși. Țin să felicit echipa adversă pentru felul în care a arătat în teren și pentru felul în care au luptat. Consider victoria una meritată. Sunt mulțumit de atitudinea jucătorilor mei, s-a văzut că și-au dorit mult victoria și s-au dăruit. Nu a fost un joc frumos, dar importante sunt cele trei puncte”, a declarat la finalul partidei antrenorul ASA.

Referitor la acuzele lui Coroian la adresa arbitrajului, Sabău consideră că antrenorul bistrițenilor a făcut afirmațiile sub presiune. „Și eu consider că arbitrajul a fost unul slab, s-a fluierat mult aiurea și s-a fragmentat jocul, dar nu consider că a influențat rezultatul. La faza eliminării nu mă pot pronunța dacă a fost corectă decizia, eram prea departe de fază, dar Coroian a făcut acele afirmații ca un antrenor sub presiune. La fel pot spune și eu că penaltyul s-a acordat mult prea ușor”, a comentat tehnicianul.

În privința titularizării lui Danquah, Sabău a afirmat că nu este mulțumit de evoluația acestuia, dar vede în el potențial și voință și trebuie să aibă răbdare.

Articol scris de Mihai VEREȘ

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 07 Nov. 2013, 19:01 Actualizat: 07 Nov. 2013, 19:01 Campionat
Pe aceeași temă