Sabău: „Nu a fost un joc frumos, dar importante sunt cele trei puncte”

Marius ANGHEL 07 Nov. 2013, 19:01 Campionat
Sabău:**

După victoria cu 2-1 în fața Gloriei Bistrița, antrenorul divizionarei secunde de fotbal ASA Târgu-Mureș, Ioan Ovidiu Sabău s-a declarat mulțumit în primul rând de cele trei puncte și de felul în care jucătorii săi s-au dăruit pe teren.

„A fost un meci foarte greu, așa cum mă și așteptam. După ce am jucat 60 de minute în zece oameni la Mioveni, nu ne-am refăcut fizic după doar trei zile și am întâlnit un adversar bine așezat în teren, cu jucători valoroși. Țin să felicit echipa adversă pentru felul în care a arătat în teren și pentru felul în care au luptat. Consider victoria una meritată. Sunt mulțumit de atitudinea jucătorilor mei, s-a văzut că și-au dorit mult victoria și s-au dăruit. Nu a fost un joc frumos, dar importante sunt cele trei puncte”, a declarat la finalul partidei antrenorul ASA.

Referitor la acuzele lui Coroian la adresa arbitrajului, Sabău consideră că antrenorul bistrițenilor a făcut afirmațiile sub presiune. „Și eu consider că arbitrajul a fost unul slab, s-a fluierat mult aiurea și s-a fragmentat jocul, dar nu consider că a influențat rezultatul. La faza eliminării nu mă pot pronunța dacă a fost corectă decizia, eram prea departe de fază, dar Coroian a făcut acele afirmații ca un antrenor sub presiune. La fel pot spune și eu că penaltyul s-a acordat mult prea ușor”, a comentat tehnicianul.

În privința titularizării lui Danquah, Sabău a afirmat că nu este mulțumit de evoluația acestuia, dar vede în el potențial și voință și trebuie să aibă răbdare.

Articol scris de Mihai VEREȘ

Marius ANGHEL 07 Nov. 2013, 19:01 Campionat
Pe aceeași temă