„Să avem răbdare”

01 Sep. 2011, 15:30 Campionat

În ciuda startului slab de sezon al echipei CSM Rm. Vâlcea, finanțatorul Cătălin Rufă este alături de jucători și stafful tehnic și cere răbdare din partea fanilor.

„Avem un lot cu jucători de calitate, în care eu am încredere. În niciun caz nu se pune problema plecării lui Laurențiu Tudor, chiar dacă vom pierde meciul de la Arad, pentru că nu ne facem oricum mari speranțe acolo. Avem o echipă foarte tânără, cu mulți puști de perspectivă, lumea trebuie să aibă un pic răbdare, nu să-i fluiere imediat pe antrenori și jucători. Suporterii trebuie să înțeleagă, rezultatele nu pot veni imediat atunci când ai atâția jucători tineri, însă, îi asigur că această echipă nu va fi în lupta pentru evitarea retrogradării”, a anunțat finanțatorul CSM-ului.

Acuzat de fani că nu a investit mai mult în echipă după transferul portarului Brănescu la Juventus Torino, Cătălin Rufă explică. „Banii pe Brănescu sunt în conturile clubului, noi avem 67% din acțiunile clubului, iar Primăria 33%. Nu a luat nimeni niciun ban din transfer, toți au fost și vor fi folosiți pentru echipă. Și acum în contul clubului sunt circa 150 mii euro. Nu putem arunca cu banii pe transferuri, nu e o garanție pentru performanță, trebuie să fim chibzuiți, nu știm cât timp Primăria ne va mai putea sprijini. Rețeta unui succes este să investești în jucători tineri, care sunt sub contract cu clubul, din sezonul acesta nu mai avem niciun jucător împrumutat. Apoi, s-au cheltuit bani pentru transferurile lui Ene, Plecanciuc, Dalu și Pribac, jucătorii care și-au prelungit înțelegerile sau au venit liberi de contract, au primit prime consistente de instalare, iar intrarea la partidele de acasă a rămas liberă. Nu e ușor să convingi jucătorii să vină la Vâlcea”, a mai afirmat Rufă.

articol scris de Adi Georgescu

01 Sep. 2011, 15:30 Campionat
Pe aceeași temă