S-au bucurat prea repede! Reșițenii au scăpat victoria în prelungiri

Marius ANGHEL 15 Sep. 2013, 13:08 Campionat
S-au bucurat prea repede!** Reșițenii au scăpat victoria în prelungiri

Noua echipă din Valea Domanului a adunat un singur punct în primele două etape, după ce Olimpia Satu Mare a refuzat să se considere învinsă, deși era condusă cu două goluri când mai erau de jucat doar șapte minute plus prelungirile.

Învinși în prima rundă la Târgu Mureș, rosso-nerii au intrat pe teren hotărâți să-și treacă în cont prima victorie a sezonului, însă ultimul fluier al arbitrului Roșu i-a găsit prăbușiți pe gazon. Elevii lui Pelici au controlat aproape întreaga partidă, însă greșelile și nesincronizările din ultimele minute ale întâlnirii i-au făcut să piardă două puncte.

Împinși de la spate de Guardia Rosso-Nera, care se mărește de la un meci la altul, reșițenii au controlat prima repriză și au ratat câteva ocazii foarte mari. Cea mai mare i-a aparținut lui Breșneni, găsit excelent în careu de Neagoe, dar în locul unei execuții simple a preferat o pasă către Enciu. Acesta a înscris, însă din poziție neregulamentară, astfel că golul i-a fost anulat. Oaspeții și-au arătat și ei colții în câteva rânduri, dar la pauză s-a intrat la egalitate.

În partea secundă, ocaziile importante s-au înmulțit la poarta Olimpiei, dar pentru deschiderea scorului a fost nevoie de inspirația lui Pelici. În minutul 60 l-a trimis în teren pe Staicu, preferatul galeriei, care a marcat după numai trei minute cu o lovitură de cap din câțiva metri. Au urmat alte câteva situații bune de gol, dar 2-0 s-a făcut abia în minutul 83, când același Staicu l-a învins cu un șut plasat pe Șuta. Elevii lui Pelici s-au văzut prea repede cu cele trei puncte în vistierie, în timp ce oaspeții s-au încăpățânat să joace până la ultimul fluier al arbitrului. Lemac a redus din handicap în ultimul minut din timpul regulamentar, și la ultima fază a prelungirilor a profitat de o nesincronizare în defensiva reșițeană și a închis tabela la 2-2.

VEZI o GALERIE FOTO de la meci

Metalul: Pascal – Apostol, Plecanciuc, Tomozei, Vătăjelu, Szabo (60” Staicu), Breșneni, Neagoe, Vasile (82”Danci), Stoica, Enciu (61” Oară).
Olimpia: Șuta – Muntean, Bălău, Ene, Iuhas, Gavrilescu (71” Feier), Svarokopf (78” Micas), Villand, Zsiga (64” Dragoș), Bujor, Lemac.

Sursa: Express de Banat

Marius ANGHEL 15 Sep. 2013, 13:08 Campionat
Pe aceeași temă