S-a oficializat parteneriatul dintre Oțelul și Dunărea!

Autor: Mihai Andries Publicat: 13 Jan. 2013, 08:00 Actualizat: 14 Jan. 2013, 11:10 Campionat
S-a oficializat parteneriatul  dintre Oțelul și Dunărea!

FC Oțelul Galați a semnat ieri un contract de colaborare cu FCM Dunărea Galați, grupare sprijinită de Primăria municipiului Galați și care activează în Seria I a Ligii a II-a. Astfel, în fiecare perioadă de transferări vor fi efectuate mai multe mutări în ambele sensuri, mutări care vom fi anunțate oficial pe www.otelul-galati.ro și pe contul oficial de Facebook al FC Oțelul Galați. Așa cum deja se știe, Nicolae Stelian Cucu și Daniel Popescu, ambii jucători legitimați la FCM Dunărea, se pregătesc deja sub comanda antrenorului principal Viorel Tănase.
Prin această colaborare, anunță siteul oficial al clubului gălățean că „spiritul roș-alb-albastru beneficiază și de o piramidă solidă: Centrul de Copii și Juniori → FC Oțelul II (Liga a III-a) → FCM Dunărea (Liga a II-a) → FC Oțelul Galați (Liga I).”

Narcis Răducan (director general FC Oțelul Galați): Ne bucurăm că am reușit aducerea clubului Dunărea în piramida FC Oțelul Galați, această mutare făcea parte din proiectul nostru. Având câte o reprezentantă în fiecare eșalon fotbalistic, fără a omite însă și forța Centrului de Copii și Juniori, putem crește eficient cât mai mulți jucători din pepiniera proprie. Astfel, am acoperit și ultima breșă pentru a ne reconfirma prezența în galeria cluburilor care se respectă, a cluburilor care acordă o atenție sporită propriilor talente.

Sursa: Otelul Galați

Autor: Mihai Andries Publicat: 13 Jan. 2013, 08:00 Actualizat: 14 Jan. 2013, 11:10 Campionat
Pe aceeași temă