Rufă a dat socoteală la Primărie!

Mihai Andries 20 Nov. 2012, 19:53 Campionat
Rufă a dat socoteală la Primărie!

Edilii Râmnicului și patronul CSM-ului, Cătălin Rufă s-au întâlnit ieri la sediul Primăriei, unde au discutat problemele clubului din Zăvoi. Primarul Frâncu și viceprimarii Ioniță și Matei, dar și reprezentații desemnați de Primărie la club, Pirnea și Poenaru au discutat ore în șir cu Rufă, care și-a asumat greșelile făcute în acest tur.

„S-au discutat mai multe aspecte. În primul rând, s-au găsit soluții ca, din iarnă, CET Govora să furnizeze gazele la baza sportivă, ceea ce va duce la o scădere semnificativă din costul utilităților. Apoi, am asigurat finanțarea echipei până în iarnă, dar și necesitatea întăririi lotului cu 3-4 jucători. S-a discutat cu domnul Rufă achitarea facturilor restante, pentru a nu lăsa sentimentul că CSM are datorii mari la creditori. În plus, domnul Rufă va veni măcar de două ori pe lună la ședințele Consiliului de Administrație. Sunt dezamăgit că suporterii nu vin în număr mai mare alături de echipă” a declarat primarul Râmnicului, Emilian Frâncu.

Cum se cunoaște, Primăria Râmnicului a virat în acest an clubului condus de Rufă suma de 6 miliarde de lei vechi, însă CSM este ultima clasată în Seria B2.

Articol scris de Adi GEORGESCU

Mihai Andries 20 Nov. 2012, 19:53 Campionat
Pe aceeași temă