Rufă a atacat dur arbitrajul lui Alexandru Tudor: „Nu credeam că se poate preta la așa ceva, a fost furt calificat”

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 29 May. 2014, 18:33 Campionat
Rufă a atacat dur arbitrajul lui Alexandru Tudor:**

Patronul echipei Metalul Reșița, Cătălin Rufă, a contestat dur arbitrajul lui Alexandru Tudor din partida de ieri de la Vâlcea, 1-1 cu CSM.

„Ieri ne-a încurcat arbitrul Tudor, dar și Matache, care e cel mai bun portar din Liga a II-a, numai el putea scoate mingile acelea din final! Sunt nemulțumit de toată maniera de arbitraj, nu numai de acel penalty care s-a dat CSM-ului, trebuia să dea și două roșii lui Deaconescu și Cârstoiu. Vâlcea a fost mai bună în meciurile directe, bravo lor, chiar o simpatizez, îi doresc să promoveze. Dar, nu credeam că Tudor se poate preta la așa ceva, a fost furt calificat, am rămas stupefiat, a fost ceva voit, dacă și el arbitrează așa, fotbalul românesc își merită soarta. Nu mă gândeam că un arbitru de talie europeană poate arbitra în acest mod, a venit croit să bată Vâlcea, dar echipa gazdă nu a putut! Eu am venit foarte relaxat, dar am fost indignat, nu am dormit toată noaptea. Sper ca Dumnezeu să îi de și lui un semn visavis de meciul acesta, tot se dă el așa evalvios” a atacat Rufă.

Fostul șef din Zăvoi anunță că este dispus să meargă la TAS în privința dreptului de promovare al echipelor din  Craiova și Tg.Mureș. „O să contestăm și noi, dacă va fi nevoie, dar cred că se va sesiza Comisia de Disciplină, iar acolo, nimeni nu își va pune libertatea în pericol pentru Tg. Mureș și Craiova, deși felicitări pentru proiectele lor. La Tg. Mureș e caz penal, fals în acte, dar e și divizare, nu au ce căuta în prima ligă. Normal ar fi să intre Vâlcea de pe locul 3 și Reșița de pe locul 4-5, deși din punct de vedere sportiv, nu merită niciuna, am văzut și ieri două echipe mediocre. Noi avem numai antrenori care se apără, dar așa nu poți aduce lumea la stadion, se plictisesc suporterii în tribună, prima repriză a fost una jalnică. O să încercăm să batem și Craiova, pentru noi, nu ca să ajutăm Vâlcea”.

Articol scris de Adi Georgescu
Foto: Dan Lixandru

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 29 May. 2014, 18:33 Campionat
Pe aceeași temă