Rover aduce victoria în Trivale

Marius ANGHEL 01 Apr. 2013, 15:24 Campionat

FC Argeș a primit sâmbătă vizita celor de la FCM Târgu Mureș. Alb-violeții au obținut o victorie norocoasă, scor 2-1, oaspeții ratând un penalty în prelungirile partidei.

Primul gol al partidei a venit cu cinci minute înainte de pauză. În minutul 39, Alin Popa scapă singur spre poartă și este faultat de Szilagy în poziție de ultim apărător. Centralul Marian Balaci dictează fault pentru alb-violeți și îl elimină pe jucătorul oaspeților. Doman execută în zid, mingea este deviată până la Voicu care trimite în bară gol și deschide scorul.

În repriza secundă oaspeții ies la joc, iar, în minutul 74, Huiban este faultat în careu de Monel Cârstoiu. Iordache transformă lovitura de pedeapsă și egalează. Situația pe teren devine egală și în privința eliminărilor. La doar un minut de la golul oaspeților, Cârstoiu face un nou fault și vede al doilea cartonaș galben și implicit pe cel roșu. Cu un minut înainte de final Rover Cârstea împinge mingea în poartă și duce scorul la 2-1 pentru FC Argeș.

În prelungiri Voicu faultează în careu iar oaspeții beneficiează de o nouă lovitură de pedeapsă. Cristea execută, însă Croitoru ghicește colțul și respinge mingea, scorul final rămânând 2-1 pentru FC Argeș.

FC Argeș: Croitoru – Voicu, Vișa, Moi­se, Petrovic – Al. Popa, Cârstoiu, Manole, Doman (82 Ivănică) – M. Ion (72 Cârstea), Enuță (87 Dulcea).  Antrenor: Iulian Crivac.

FCM Târgu Mureș: Balauru – Pe­teleu, Zarcovici, Hanca (60 Ganea), Szilagyi – Stere, Vartic, Istrate (87 Șaim), I. Iordache – Punosevac (69 Huiban), Cristea. Antrenor: Mircea Cojocaru.

Arbitri: Marian Balaci (Turnu Severin), Ciprian Danșa (Bihor), Florin Păunescu (Rm. Vîlcea)
Cartonașe galbene: Ilie Iordache, Punosevac, Cristea, Huiban, Stere/Dulcea, Cîrstoiu
Cartonașe roșii: Szilagyi (39) / Cîrstoiu (75)

Articol și foto: Sport Argeș


 

Marius ANGHEL 01 Apr. 2013, 15:24 Campionat
Pe aceeași temă