Rosenblum răspunde acuzelor de tentativă de șpagă: „Am rămas siderat, jucăm numai pe teren”

Marius ANGHEL 19 Oct. 2012, 23:24 Campionat
Rosenblum răspunde acuzelor de tentativă de șpagă:**

Managerul sportiv al timișorenilor a venit să discute cu presa la finalul partidei câștigate de ACS Poli cu Luceafărul, scor 2-0. Călin Rosenblum a vorbit și de memoriul arbitrului asistent Iulius Timar, care acuză o tentativă de șpagă după jocul cu Alba Iulia, și e convins că clubul e atacat din exterior.

„Nu pot să răspund cum a ajuns ACS Poli în acest scandal. E o întrebare la care azi am rămas și eu siderat, dar pe parcurs vom rezolva și acest foc de paie. Ieri m-a întrebat cineva la conferința de presă: ce fac dacă vor interveni jocurile de culise; cred că a preconizat, eu am spus că jucăm numai pe teren și dacă vom obține în următoarele trei meciuri, trei victorii, atunci pe noi nu ne vor mai interesa jocurile de culise”, a declarat Rosenblum.

Managerul sportiv susține că noul club timișorean a avut parte de multe greutăți încă de la formare și spune că are încredere că stafful de la „Dan Păltinișanu” nu a călcat strâmb. „Nu pot să spun dacă au ajuns banii la el, vedem, trebuie să ne edificăm. Din ce am citit și eu și din ce mi s-a relatat sunt din surse. Știu numai că de când am venit la acest club și am spus-o, întâmpinăm greutăți în tot demersul nostru pe care-l facem pentru a avea un nume și de a clădi o echipă cât de cât competitivă și pentru viitor. Încercăm să o facem cu oameni onești, oameni cu valoare și cu foarte multă încredere în cei care sunt lângă noi, care nu fac decât să ajute acest club și orașul. Este un caz în derulare. Important e că orice vine din afară pe noi cred că ne va întări”, a adăugat conducătorul lui ACS Poli.

VEZI articolul din Prosport în care asistentul Iulius Timar i-a acuzat pe timișeni de tentativă de șpagă

„Asistentul” Iulius Timar a mai fost implicat într-un scandal de arbitraj în sezonul trecut, când formația din Tg. Mureș a fost mai mult decât ospitalieră cu o brigadă din care a mai făcut parte și Alexandru Deaconu, celebrul „Brichetă”.

Articol scris de Cornel BIHOLARI (Banat Sport)

Foto: Marius ANGHEL

Marius ANGHEL 19 Oct. 2012, 23:24 Campionat
Pe aceeași temă