Roland Nagy exultă după ce a câștigat primul baraj. „E fericire mare, spiritul fantastic al UTA-ei ne-a dus aici!”

Marius ANGHEL 05 Jun. 2016, 01:02 Campionat

Criticat, pus la zid, întrebări puse vizavi de capacitatea sa de a organiza o echipă ofensivă, curajul de a juca cu mai mulți juniori pe teren decât necesarul. Prin toate acestea a trecut Roland Nagy în acest sezon, unul însă la capătul căruia fostul mijlocaș central iese deasupra tuturor. Pus în fața situației de a remonta un 1-3 din tur, cu jucători storși din punct de vedere fizic, cu multe critice aduse, antrenorul UTA-ei a pus la punct o tactică perfectă, care a adus un succes sperat, dar – în același timp – pe muchie de cuțit. „Bătrâna Doamnă” s-a impus în retur cu 4-1 în prelungiri, după ce în timpul regulamentar a avut 3-1, și s-a calificat în al doilea baraj pentru promovare, cu FC Voluntari.

„Îmi e greu să vorbesc acum, sunt consumat total, la fel ca și jucătorii și spectatorii. E o fericire mare acum, o fericire pe care o anticipam. Dacă vă amintiți, la finalul meciului tur am spus-o la interviuri că această echipă va da totul pe teren, că avem un spirit fantastic și că vom reveni. E un an foarte frumos pentru noi, acum trecem la celălalt baraj. Ne bucurăm de acest moment, e momentul jucătorilor, al fanilor, sunt mândru de băieții mei cum au crescut de la meci la meci, cum s-au dedicat în acest sezon, iar ceea ce se întâmplă acum nu e întâmplător. Noi am pus suflet, am avut atitudinea care ne-a lipsit miercuri. Vreau să ne bucurăm de acest moment, să felicit jucătorii, să felicit familiile noastre, suporterii pentru tot ceea ce se întâmplă în jurul acestui club, pentru felul cum au crescut, când mulți nu credeau în noi”, a declarat antrenorul UTA-ei după succesul de pe teren propriu cu Dunărea.

Pentru prima dată în acest sezon, într-o partidă au punctat toți atacanții pe care antrenorul alb-roșiilor i-a trimis în teren. „Cipri Rus a avut un start bun de sezon, și arată mereu lucruri bune când vine de pe bancă. E important să avem rezultate și de la jucătorii care intră ca rezerve. Asta am vorbit mereu cu ei și asta le-am cerut. Curtuiuș a avut vârfuri de formă, scăderi, mereu a căutat să fie la locul potrivit, iar acum a reușit. Avem jucători care au făcut și fac diferența, ca și Man, ca și Miron, ca și toți cei de pe teren și de pe bancă. Am știut să gestionăm bine și momentul în care am rămas cu un jucător în minus, așa cum am făcut-o mereu în acest sezon. Gligor a evoluat după doar trei antrenamente, a făcut-o practic într-un picior, asta spune multe despre sacrificiile făcute. Botiș, așa cum am mai spus, a arătat un spirit fantastic pentru vârsta lui. Au venit și tinerii cu acest entuziasm, e un grup fantastic. După meciul tur am fost puși la zid, s-a spus că puteau să facă scor de polo cu noi, dar am spus că nu vom repeta prestația de acolo. Nu știu ce au gândit ei despre noi, dar am văzut că au făcut dublu marcaj la Strătilă, au crezut că doar acolo ne vom face jocul. Iată însă că i-am surprins cu Curtuiuș, cu Dennis Man și Cipri Rus”, a mai adăugat Roli Nagy.

Sursa: Sport Arad
Foto: Ciprian PETCUȚ

Marius ANGHEL 05 Jun. 2016, 01:02 Campionat
Pe aceeași temă