Rogoveanu: „Sper ca în următoarele meciuri să fructific ocaziile pe care le am”

Mihai Andries 20 Nov. 2014, 16:29 Campionat
Rogoveanu:**

Titular în jocul cu FC Caransebeș, mijlocașul de 19 ani al celor de la FC Olt Slatina, Daniel Rogoveanu, a avut două mari ocazii de a puncta pe tabelă. Acesta a ratat din situații bune, însă spune că importantă este victoria.

Mijlocașul grupării FC Olt Slatina, sosit de la ACS Poli Timișoara, a făcut un joc bun în deplasarea de la FC Caransebeș, însă nu a reușit să fructifice ocaziile pe care le-a avut. Acesta a ratat două mari situații de gol, execuțiile sale din interiorul careului fiind respinse de goalkeeper-ul echipei adverse.

„Mi-a lipsit inspirația în fața porții, concentrarea, sper ca în meciurile următoare să fructific ocaziile pe care le am. Îmi doresc să joc meci de meci, nu o mai făcusem demult, sper ca atunci când antrenorul apelează la serviciile mele, să am evoluții cât mai bune. Jocul cu FC Caransebeș nu a fost deloc ușor, mai ales că am jucat în inferioritate. În orice caz, adversarul nu ne-a pus probleme, însă a venit acea eliminare și i-am băgat în joc. Este bine că până la urmă am reușit să câștigăm”, a declarat mijlocașul celor de la FC Olt Slatina, Daniel Rogoveanu.

„Suntem încrezători cu vom obține puncte cu Fortuna Câmpina”

Slătinenii pregătesc în această perioadă meciul din deplasare cu Fortuna Câmpina, programat pe data de 29 noiembrie. Cu 15 puncte acumulate, jucătorii aflați sub comanda tehnicianului Dan Oprescu se află imediat sub linia play-off-ului.

„Se poate termina pe loc de play-off, să avem o iarnă liniștită. Contează în primul rând rezultatele noastre, suntem încrezători că vom obține puncte cu Fortuna Câmpina”, a mai spus mijlocașul grupării slătinene, Daniel Rogoveanu.

Jucătorul de 19 ani a fost titular în debutul acestui sezon, însă în ultima perioadă a evoluat mai puțin. În deplasarea de la Caransebeș, Rogoveanu a revenit în primul unsprezece, având o evoluție destul de bună.

Sursa: Gazeta Nouă

Mihai Andries 20 Nov. 2014, 16:29 Campionat
Pe aceeași temă