Robert Grecu, pus la zid după eliminarea cu Hermannstadt. „Te ferești ca Dracul de tămâie. Lumea mă înjură pe mine pentru ce fac ei pe teren”

Marius ANGHEL 30 Oct. 2017, 14:35 Campionat
Robert Grecu, pus la zid după eliminarea cu Hermannstadt.**

Readus la echipă în speranța că va îmbunătăți atacul Argeșului, după ce Nicolae Dică îl luase cu el în vară la FCSB, Robert Grecu a fost utilizat în 9 meciuri până acum în acest sezon, însă nu a reușit să înscrie niciodată. Vârful de 19 ani se bucură de statului de jucătorul Under 21 și e trimis pe teren de antrenor ca titular, însă aproape în fiecare joc din campionat termină prin a fi înlocuit. De opt ori din cele nouă dăți în care a jucat a încheiat partida pe bancă sau la vestiar. De șapte ori a fost înlocuit în repriza a doua, în timp ce sâmbătă, în partida cu AFC Hermannstadt, a fost trimis la cabine mai devreme de arbitru, după ce a încasat două galbene într-un intervat de 20 de minute. 

Grecu, pus la zid

La finalul jocului cu sibienii, în care FC Argeș a obținut o remiză, scor 0-0, antrenorul echipei din Trivale l-a pus la zid pe Robert Grecu.

„Când știi că ai un cartonaș galben, te ferești ca Dracul de tămâie să nu îl iei și pe al doilea. Grecu a încasat foarte ușor cel de-al doilea galben. Fac fault la centrul terenului și ridic mâna sus. Nu mă mai duc să îl mai trag de tricou ca să fiu sigur că îmi dă galben. Lumea mă înjură pe mine pentru ce fac ei pe teren. Eu le spun să ia roșu? Am avut o discuție și cu Șerban după cele două cartonașe roșii luate. Le-am explicat ce trebuie să facă, dar ce să le fac eu dacă ei așa gândesc la momentul respectiv?”, a spus Iordan Eftimie, citat de Curierul zilei.  

Tofan? „Jos pălăria pentru felul în care se dăruiește pe teren”

În schimb, Eftimie a avut cuvinte de laudă pentru fundașul Costinel Tofan (21 de ani). „Joacă foarte bine de patru etape. Este titular și nu am ce să-i reproșez. Este un copil de viitor. Jos pălăria pentru felul în care se dăruiește pe teren. Fiecare are șansa lui, iar atunci când intră pe teren trebuie să demonstreze de ce este în stare. El a arătat și a rămas titular”, a spus Iordan
Eftimie.

După desfășurarea a 14 meciuri în acest sezon al Ligii 2, FC Argeș are 19 puncte și se situează pe locul 9, cu doar trei puncte mai mult decât ultima echipă aflată pe loc retrogradabil. La finalul săptămânii, sâmbătă, de la ora 11:00, piteștenii joacă în deplasare la CS Balotești, o contracandidată la retrogradare.

Marius ANGHEL 30 Oct. 2017, 14:35 Campionat
Pe aceeași temă