Robert Bratu, eliminat la debut. Vâlcea a clacat în a doua repriză: „Nu avem nicio scuză”

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 01 Sep. 2015, 00:01 Campionat
Robert Bratu, eliminat la debut.** Vâlcea a clacat în a doua repriză:

Cu doar două zile înainte de a-și serba majoratul, Robert Bratu a debutat în eșalonul secund pentru CSM Râmnicu Vâlcea, în disputa de la Caransebeș. După evoluțiile bune din amicalele verii, Bratu a fost folosit de antrenorul Alexandru Pelici în postura de fundaș central, în sistemul 3-4-3. 

La debut, tânărul stoper a făcut un joc destul de bun, însă, în prelungirile partidei, a primit direct cartonașul roșu, pentru fault din postură de ultim apărător. „Mă bucur pentru debutul meu, a fost bine, dar, din păcate, am pierdut jocul. Nu avem nicio scuză. Am luat direct roșu, aștept să văd și eu ce suspendare voi primi. Am împlinit 18 ani, acum sunt major și îmi doresc în primul rând să fiu sănătos. Meciul cu FC Caransebeș a fost ca un duș rece pentru noi și sper ca suporterii să fie alături de noi chiar dacă nu am reușit să câștigăm primul meci” a spus Bratu.

Managerul clubului vâlcean, Lucian Munteanu, consideră că tânărul fundaș are perspective frumoase în carieră. „E un copil cuminte, educat, a primit o șansă mare, doar de el depinde, să continue pe același drum, să fie serios în continuare. A jucat bine în amicale, cu Rapidul, a jucat bine și acum, la Caransebeș, este un fundaș de mare perspectivă. În plus, este fundaș central de picior stâng, sunt puțini în țară, are și un fizic bine dezvoltat” a declarat Munteanu.

Robert Bratu a fost achiziționat în urmă cu un an, de la Comprest Gim București, la recomandarea fostului secund al echipei, Fane Nofitovici. Pentru transferul său, CSM a plătit grila de formare a juniorului. În sezonul trecut, Bratu a evoluiat pentru CSM II și juniorii republicani, iar din acest sezon, face parte din lotul formației mari.

Articol scris de Adi Georgescu
Foto: Dan Lixandru

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 01 Sep. 2015, 00:01 Campionat
Pe aceeași temă