Ripensiștii așteaptă cu nerăbdare deplasare de la Călărași și speră să strice sărbătoarea Dunării. „Nu avem decât de câștigat din acest meci”

Marius ANGHEL 04 May. 2018, 01:43 Campionat
Ripensiștii așteaptă cu nerăbdare deplasare de la Călărași și speră să strice sărbătoarea Dunării.**

Ripensia Timișoara are o deplasare foarte grea săptămâna aceasta, pe terenul liderului Dunărea Călărași, echipă ce mai are nevoie doar de un punct pentru a fi matematic promovată în Liga 1. Va fi o confruntare interesantă între roș-galbeni și echipa fostului căpitan al lui Poli, Dan Alexa, iar tabăra bănățeană pare entuziasmată.

În tur, meciul s-a terminat 1-1, cu golurile lui Mediop și Missi Mezu, dar acum disputa pare mai disproporționată. Radu Suciu, directorul tehnic al bănățenilor, e convins că elevii săi vor fi câștigați după meci, indiferent de rezultat. „Dunărea are un lot valoros și, dacă ne uităm pe confruntările ei, vom vedea că a adunat puncte importante pe finalurile de meci. Asta demonstrează încă o dată valoarea jucătorilor, dar tot acest fapt ne poate spune că avem șansa noastră acolo, pe care trebuie să o exploatăm. Cred că nu avem decât de câștigat din acest meci. Nu avem nimic de pierdut!”, a declarat Suciu despre jocul de sâmbătă.

Dunărea e pe locul 1 în acest moment, cu 80 de puncte. Ripensia are 39 de puncte și e pe locul 11, dar are șanse să coboare un loc după ce UTA va primi trei puncte la „masa verde” în urma ieșirii celor de la ASU Poli de pe teren la meciul de la Șiria. Partida de la Călărași are loc sâmbătă, de la ora 12:00 și contează pentru etapa a 33-a.

Articol scris de Anda DELIU

Marius ANGHEL 04 May. 2018, 01:43 Campionat
Pe aceeași temă