Ripensia vrea să adune din nou victoriile în debutul de campionat, dar încă nu se poate baza pe tot lotul: „La Oradea vom avea un meci greu”

Octavian Vasilescu 10 Aug. 2018, 14:20 Campionat
Ripensia vrea să adune din nou victoriile în debutul de campionat, dar încă nu se poate baza pe tot lotul:

Ripensia Timișoara are un start de sezon cu două deplasări consecutive, iar după succesul cu 2-1 la Brăila, vrea să se impună și la Sânmartin. Adverarul va fi Luceafărul Oradea, ultima clasată după înfrângerea cu 4-0 din prima etapă.

Antrenorul Ciprian Urican se așteaptă la un joc dificil la Sânmartin, chiar dacă la prima vedere, Luceafărul nu pare o formație de speriat. „La Oradea vom avea un meci greu. Așteptările suporterilor noștri sunt mari. Noi am câștigat la Brăila în prima etapă, unde am făcut și un joc bun. Vom pleca la Oradea cu gândul de a repeta acel joc bun. Ne dorim să ne întoarcem cu un rezultat bun. Mergem cu încredere. Suntem o echipă ofensivă, care-și dorește să joace!„, a declarat tehnicianul.

Absențe în lotul timișorenilor

Cătălin Bădăuță va putea juca, după ce la Brăila și-a ispășit o suspendare după eliminarea primită la ultima etapă de anul trecut, în jocul cu Știința Miroslava. Rămâne de văzut dacă și Gueye Mansour s-a refăcut după accidentare. Mădălin Lemnaru a fost toată săptămâna la naționala u19, iar actele japonezului Takenori Kawagoe încă nu au sosit, deci nu poate fi încă legitimat.

După prima etapă, Ripensia e pe locul 6, cu 3 puncte. Luceafărul e pe ultimul. Jocul de la Sânmartin începe de la ora 11.

Articol scris de Anda Deliu

 

 

 

 

 

Octavian Vasilescu 10 Aug. 2018, 14:20 Campionat
Pe aceeași temă