Ripensia lasă intrarea gratuită pentru doamne și domnișoare la derby-ul cu ACS Poli. Ce spune antrenorul Ciprian Urican

Anda DELIU 15 Aug. 2018, 13:47 Campionat
Ripensia lasă intrarea gratuită pentru doamne și domnișoare la derby-ul cu ACS Poli. Ce spune antrenorul Ciprian Urican

Cu trei echipe în liga secundă, Timișoara are primul său derby în etapa a III-a din liga secundă. Ripensia Timișoara va fi gazdă la meciul cu ACS Poli, care se va juca pe Stadionul „Dan Păltinișanu”, unde joacă toate cele trei echipe în prezent. Roș-galbenii vor lăsa intrarea liberă pentru femei, iar antrenorul Urican se gândește doar la o victorie.

Tichetele de meci, la prețul general de 10 lei, se vor pune în vânzare doa rrn ziua meciului, începând cu ora 14. Copiii, pensionarii, dar și femeile vor avea acces gratuit. Cei de la Ripensia vor deschide doar Tribuna 1 și Tribuna 0 a arenei „Dan Păltinișanu”.

Roș-galbenii vin după o victorie la Brăila și un egal în deplasarea de la Luceafărul Oradea. Ciprian Urican speră ca erorile ce au dus ca în Bihor de la 0-2 scorul să devină 2-2 să fie remediate. „Noi ne pregătim la fel ca pentru oricare meci. Ne dorim să rămânem conectați la campionat. Vom încerca să remediem problemele pe care le-am descoperit în jocul nostru în partida de la Sânmartin, cea cu Luceafărul Oradea”, a punctat Ciprian Urican.

Antrenorul mizează pe aportul publicului

Adrian Zaluschi și Mihai Hecsko au unele probleme medicale, dar staff-ul speră să le remedieze până la ora jocului. Urican așteaptă aportul fanilor. „Pentru mine personal, va fi un joc precum celelalte două pe care le-am jucat și ca toate celelalte ce vor urma. Important e să-l câștigăm. Noi ne dorim să învingem, ca de altfel în fiecare meci pe care-l jucăm! Îmi doresc să nu facem greșeli și să evoluăm cât mai aproape de ceea ce ne reușește la antrenament. Aștept susținere din partea suporterilor Ripensiei, pentru că avem nevoie de sprijinul lor. Eu sunt convins că vor veni în număr mare și că vor fi alături de noi”, a mai spus antrenorul.
Ripensia e pe locul 6 în clasament, iar ACS Poli, pe 17. Meciul începe sâmbătă la 15,30 și va fi televizat.

Anda DELIU 15 Aug. 2018, 13:47 Campionat
Pe aceeași temă