Ripensia joacă pe „Dan Păltinișanu” cu UTA, în nocturnă! Care este situația antrenorului principal la echipa timișoreană

Marius ANGHEL 01 Nov. 2017, 17:28 Campionat
Ripensia joacă pe

Stadionul „Dan Păltinișanu” va fi, miercurea viitoare, gazda unui nou meci de Liga a 2-a, la ultima etapă intermediară din 2017. De data aceasta, gazdele nu sunt cei de la ASU Politehnica, ci Ripensia Timișoara. Iar oaspeții sunt rivalii istorici ai microbiștilor de pe Bega: UTA Arad. Meciul se va juca în nocturnă și va fi televizat, de la ora 18:00.

De altfel, președintele Radu Ienovan a și anunțat la început de sezon că Ripensia va juca două meciuri în noiembrie pe stadionul „Dan Păltinișanu”, cel cu UTA și cel cu ASU Politehnica, acesta din urmă din cadrul etapei a 18-a. Partida cu UTA va fi una care va începe la ora 18:00, în nocturnă. Rămâne de văzut care va fi interesul timișorenilor, dar mai ales al arădenilor, fiind vorba de o zi de miercuri. La partida cu ASU Politehnica, galeria a venit în număr mare și a provocat chiar incidente.

Arădeanul Radu Suciu are toate șansele să rămână pe bancă

Ripensia Timișoara are în perioada aceasta un antrenor interimar, pe Radu Suciu. Săptămâna aceasta, echipa se pregătește tot sub comanda sa. Informațiile din fotbalul timișorean spun că tehnicienii ofertați de Radu Ienovan nu sunt deloc încântați de ideea de a prelua echipa roș-galbenă. Oricum ar fi, Ripensia va merge la Olimpia Satu Mare tot cu Suciu ca principal. Fostul portar al lui Poli are origini chiar din județul Arad, deoarece este născut la Lipova.

Ripensia a eliminat vechea UTA din Cupa României

În sezonul 2013-2014, Ripensia e eliminat-o cu 3-0 pe vechea UTA din faza 4-a a Cupei României. Se întâmpla însă pe stadionul Electrica din cartierul Fabric. Ulterior, Ripensia a jucat pe „Dan Păltinișanu” cu „U” Cluj, pe care a învins-o, și cu Pandurii, care au eliminat-o.

În 2015, Ripensia a mai jucat pe „Dan Păltinișanu” în Cupă, cu Viitorul. În campionat, clubul roș-galben a făcut-o o singură dată, cu ASU Poli, în 2015, când a fost învinsă.

Articol scris de Anda DELIU

Marius ANGHEL 01 Nov. 2017, 17:28 Campionat
Pe aceeași temă