Ripensia, condusă de „maseur” la meciul cu FC Argeș. „A fost greu, pentru că e prima dată când am stat pe bancă în Liga a 2-a și am răspuns de tot”. Ce rol a avut Pelici

Marius ANGHEL 03 Nov. 2018, 10:14 Campionat

Între plecarea directorului sportiv Radu Suciu și startul mandatului lui Alexandru Pelici, Ripensia a remizat cu FC Argeș, scor 1-1, vineri seară, la Timișoara, cu indicațiile lui Iulian Munteanu de pe bancă. În practică, antrenor secund al roș-galbenilor, Munteanu nu are licența necesară pentru a îndeplini oficial această funcție în Liga a 2-a, licența B, astfel că a luat loc pe banca tehnică cu ID-ul de maseur!

La finalul jocului din startul etapei a 15-a, tânărul tenician e de părere că Ripensia merita să câștige cu FC Argeș. „Mă bucur din suflet pentru băieți, pentru că și-au dorit în principal să nu piardă acest joc. Ne-am gândit că fiecare punct contează pentru acest sfârșit de tur și pentru primele două etape din retur. Îi felicit, pentru că au crezut până în ultimul moment că pot întoarce rezultatul, cred că e mai mult decât meritat acest punct. Sper să vină victoriile aici ușor-ușor, avem victoria cu Balotești, chiar dacă casa noastră era Ciarda Roșie. Astăzi chiar am meritat victoria, am avut ocazii, am ratat cu nonșalanță. Adversarul a avut două șuturi de la distanță și faza golului”, a declarat Munteanu.

Pelici a venit o singură dată „în vizita” la antrenamentele Ripensiei

După ce clubul a decis ca Radu Suciu să nu se mai ocupe de echipa de seniori, Iulian Munteanu a condus o săptămână antrenamentele roș-galbenilor. Marți, Alexandru Pelici a venit să urmărească echipa, dar nu s-a implicat așa de mult, deoarece nu cunoaște jucătorii.

Totuși, i-a cunoscut mai bine pe cei de la FC Argeș. „Eu sunt trecut ca maseur al acestei echipe. A fost greu, pentru că e prima dată când am stat pe bancă în Liga a 2-a și am răspuns de tot ce se întâmplă. Ținând cont că săptămâna aceasta am ținut legătura cu viitorul antrenor, a fost ușor. Pe FC Argeș i-am urmărit. Nu putea Alex să dicteze echipa și schimbările, deoarece el nu cunoaște jucătorii. A asistat la un singur antrenament, din tribună. Noi știam jucătorii mai bine. El însă i-a cunoscut pe cei de la FC Argeș mult mai bine decât noi”, a precizat Munteanu.

Iulian Munteanu s-a alăturat staffului Ripensiei în ianuarie 2018, conform site-ului oficial. Inițial, antrena în „paralel” și la roș-galbeni, dar și la Timișul Șag, echipă din Liga a IV-a Timiș, În vară, la solicitarea fostului antrenor Ciprian Urican, a devenit cu „normă întreagă” secund la Ripensia. La jocuri însă nu poate figura în această calitate pe bancă, deoarece nu are licența necesară.

Articol scris de Anda DELIU
Foto: Leczki JOZSI (Mediafax foto)

Marius ANGHEL 03 Nov. 2018, 10:14 Campionat
Pe aceeași temă