Resmeriță: „Jucătorii vor primi banii din contracte când vor fi pe locul 7″

28 Apr. 2009, 17:13 Campionat
Resmeriță: „Jucătorii vor primi banii din contracte când vor fi pe locul 7

Președintele Minerului Lupeni le-a transmis jucătorilor că atunci când vor fi pe locul 7 în clasament va fi cu adevărat mulțumit, iar banii din contracte vor intra în conturile lor
Cele trei victorii consecutive și un egal nu pare să fie suficient pentru președintele „minerilor”, Cornel Resmeriță care le-a transmis jucătorilor că va avea liniște doar atunci când vor fi pe locul 7. În opinia lupeneanului, locul 7 este unul care duce la salvarea de retrogradare. „Îi felicit pe jucătorii mei pentru jocul de la Turda și pentru victoriile care le-au mai obținut, dar nu voi fi mulțumit până când nu voi vedea echipa pe locul 7. Doar atunci voi putea spune că suntem salvați de la retrogradare”, a pus oficialul.
Minerul Lupeni se află înaintea meciului cu Drobeta pe locul 12 la egalitate de puncte cu Arieșul Turda, dar lupta pentru evitarea retrogradării este una acerbă. Adevăratele examene pentru Minerul vor fi în următoarele etape când la Lupeni vor veni pretendentele la promovare: Internațional Pitești, Vâlcea și Drobeta. „Până vom juca cu cei din Vâlcea sperăm ca situația lor să fie clară Suntem conștienți de greutatea partidelor pe care le avem și sperăm să nu cedăm puncte pe teren propriu”, spun lupenenii. În acest retur Minerul Lupeni este neînvinsă, pe teren propriu.

Rămân cu contractele blocate

Cu toate că oficialii au declarat că în momentul în care echipa va ajunge la minus 5 în clasamentul adevărului contractele și salariile vor fi deblocate, Cornel Resmeriță a afirmat că jucătorii mai trebuie să mai aștepte până să intre în posesia banilor. „Când vom scăpa de grijile retrogradării atunci își vor încasa banii din contracte, până atunci vor rămâne cu contractele blocate. Este foarte greu să ții o echipă în liga a doua și mai ales pe bani publici. Se fac niște eforturi, iar jucătorii trebuie să înțeleagă acest lucru”. Resmeriță a fost prezent la meciul Jiului cu Turda și spune că va sta în continuare departe de stadionul din Lupeni. „Nu vreau să merg la meciurile Minerului să mor  ca fraierul de inimă.  Eu trăiesc la intensitate meciurile și nu am nervii necesari să văd pe viu un joc al băieților”, mai adăugat primarul.
Minerul Lupeni va juca, sâmbătă, pe teren propriu, cu Drobeta, echipă aflată în plin scandal după ce președintele antrenor Vasile Mănsecu și-a pălmuit un jucător. Oficialii din Lupeni i-au dat dreptate acestuia spunând că tânărul său elev avea nevoie de o lecție.

Articol scris de Loredana Juglea

28 Apr. 2009, 17:13 Campionat
Pe aceeași temă