Replici dure pe Cluj Arena. Adrian Falub supărat pe arbitraj și agresat verbal de căpitanul Mioveniului: „Nu ne mai respectă nimeni. Suntem de râsul lumii”

La finalul meciului de duminică dimineață de pe Cluj Arena, după remiza dintre „U” Cluj și CS Mioveni, scor 2-2, Adrian Falub a avut un conflict verbal cu Ionuț Burnea, căpitanul Mioveniului.

Managerul sportiv Adrian Falub era supărat pe maniera de arbitraj și nu înțelege reacția jucătorului de la CS Mioveni, care l-a înjurat. „Ă‚la nu e căpitan, care vine și înjură antrenorul advers, vorbește urât. N-aveam nicio treabă cu el. Doream să vorbesc cu arbitri, cu ei aveam treabă. A venit și mi-a vorbit urât și am vrut să-l întreb care e problema lui. Dacă are vreo problemă să o rezolvăm. Eu nu înjur jucătorii. N-am înjurat niciodată niciun jucător”, a spus Falub.

Un arbitru ne-a arbitrat de trei ori în cinci meciuri

Antrenorul clujenilor a fost extrem de nemulțumit de maniera de arbitraj și nu știe de ce a primit cartonaș galben. Florin Ovidiu Mazilu (Satu Mare) a condus partida de pe Cluj Arena cu CS Mioveni.

„Habar n-am de ce am luat cartonaș galben. Întrebați-l pe arbitru că eu nu pot să înțeleg nimic din ce arbitrează ei. Fault pentru noi, el dă lovitură liberă pentru ei și primim gol. Henț și dă lovitură liberă pentru ei. N-am putut să înțeleg niciodată. Am vrut să-l întreb și eu ce fel de arbitraj e ăsta. Dar ne merităm soarta, dacă la meciul de la Constanța am avut un arbitru care în ultimele cinci meciuri ne-a arbitrat de trei ori (n.r. – Sorin Costreie, din Buftea, a fost centralul partidei de la Constanța și a mai arbitrat-o pe „U” Cluj în meciurile cu Dunărea Călărași, în campionat, și U Craiova 1948 SA, în Cupă). În toate foarte prost, începând de la Craiova și până la Constanța. Nu mai sunt arbitri în țara asta? În cinci meciuri să te arbitreze unul de trei ori”, a spus antrenorul lui „U”, care simte din delegările arbitrilor că echipa sa nu este respectată: „Nu suntem respectați și este normal lucrul ăsta. Când suntem cum suntem și unde suntem nu ne mai respectă nimeni. Și cu programările și cu arbitrajele. Este rușinos, suntem de râsul lumii”, a spus Falub.

„U” Cluj are 13 puncte și e pe locul 17, retrogradabil, dar are un meci restant. Runda următoare joacă în deplasare, vineri, de la ora 18:00, cu Pandurii, când se inaugureană noul stadion din Târgu Jiu.

Articol scris de Vlad MĂ‚CICĂ‚ȘAN
Captură foto: TelekomSport

Pe aceeași temă