Remus Vlad: „Situația privind licențierea este încă neclară”

Mihai Andries 19 May. 2014, 10:07 Campionat
Remus Vlad:**

Gloria Bistrița a fost învinsă sâmbătă la Vâlcea cu 1-0 și  parăsește poziția a treia din clasament. În ciuda dominării din prima repriză, alb-albaștri au primit gol după o eroare individuală, apoi gazdele au echilibrat jocul și mai mult, au evoluat și în superioritate numerică, după eliminarea lui Hlinca. Acum Gloria este pe locul 4, la 6 puncte de locul secund, ocupat de CS „U” Craiova, care a învins cu 1-0 în deplasarea de la Slatina. În cealaltă partidă a etapei, Metalul Reșița și ASA Tg. Mureș au remizat, scor 0-0.

„Am avut iarăși o primă repriză bună, cu o dominare categorică din punct de vedere tactic, am fost superiori din punctul de vedere al construcției, am presat, am forțat, ei au jucat în propria jumătate, am ratat situații bune dar din păcate s-a produs iarăși o greșeala mare, asemănătoare cu cea din meciul cu Reșita. Am luat gol după o eroare a lui Hlinca, acesta a trimis cu capul înspre propria poartă, adversarul a urmărit mingea și l-a obligat pe Albuț să iasă din poartă. A fost singura fază mai periculoasă din partea gazdelor. Imediat după primirea golului Vâlcea și-a creat un moment de echilibru. În repriza a doua din nou am fost la conducerea jocului, mai puțin la capitolul finalizare. Am dus jocul în preajma careului, am pus presiune dar gazdele au răspuns pe contraatac, am rămas și cu un om în minus după eliminarea lui Hlinca. Situația privind licențierea e neclară încă, sunt amânări după amânări, comisia nu s-a pronunțat încă, probabil sunt și alte interese, nu vreau sa comentez, cert e că noi trebuie să ne jucăm cartea până la sfârșit, pentru că nu se știe cine primește și cine nu licența. Meritam astăzi cel puțin un punct, dar asta e situația. După calcule teoretice, dacă nu câștigăm sâmbătă cu CS „U” Craiova, șansele sunt foarte mici. Jucătorii au dat dovadă de dorință de a învinge, sperăm în continuare să fie la fel de determinați” a declarat directorul tehnic al Gloriei, Remus Vlad

În etapa următoare Gloria Bistrița joacă pe teren propriu cu CS „U” Craiova, sâmbătă 24 mai de la ora 11.00, pe Stadionul „Jean Pădureanu”.

Sursa: CF Gloria

Mihai Andries 19 May. 2014, 10:07 Campionat
Pe aceeași temă