Remus Vlad: „Meritam un rezultat de egalitate”

Marius ANGHEL 27 Apr. 2014, 11:06 Campionat
Remus Vlad:**

Gloria Bistrița, rămasă în zece oameni din minutul 64, a pierdut la limită, 0-1, pe terenul liderului CS Universitatea Craiova și se menține pe poziția a 3-a în clasamentul play-off-ului, dar s-a îndepărtat la șase puncte de primul loc și la patru de locul 2, ultimul care duce în Liga I, ocupat de ASA Târgu Mureș. Pentru Gloria Bistrița urmează două partide consecutive pe teren propriu.

În etapa a doua a play-off-ului de promovare în Liga I, Gloria Bistrița a jucat pe terenul liderului CS Universitatea Craiova, căruia i-a smuls patru puncte din șase în sezonul regulat (1-1 și 1-0). Acum, Craiova și-a luat revanșa și s-a impus la un gol diferență, obținând a șaptea victorie consecutivă, după instalarea pe banca tehnică a fostului internațional Gabi Balint, originar din Sîngeorz-Băi și cetățean de onoare al Bistriței.

Singurul gol al meciului a fost marcat în minutul 44, atunci când Varga a executat un corner de pe stânga, Ljubinkovic a recentrat cu capul și Silviu Izvoranu a reluat, tot cu o lovitură de cap la vinclul colțului lung. În minutul 64, echipa bistrițeană a rămas cu un jucător în minus, Radu Mărginean fiind eliminat de pe teren pentru cumul de cartonașe galbene. Gloria ar fi putut egala în prelungiri, însă Izvoranu a respins salvator la o aglomerare ca la biliard, iar Vătăjelu a îndepărtat pericolul creat de O. Bucur, care preluase un balon la 8 metri de poartă.

În urma acestei înfrângeri, Gloria Bistrița, cu 17 puncte, rămâne pe locul 3, la șase puncte de liderul CS Universitatea Craiova și la patru de ASA Târgu Mureș. Totodată, Metalul Reșița, ocupanta poziției a 4-a, s-a apropiat la un punct.

„A fost un meci echilibrat și cred că, per ansamblu, meritam un rezultat de egalitate pentru că am avut perioade în repriza a doua destul de bune, de dominare. Ce păcat că eram în zece oameni. Dacă nu jucam în inferioritate numerică poate reușeam să egalăm, băieții au muncit foarte mult pentru un rezultat de egalitate. Mai sunt jocuri de disputat și putem să credem că mai câștigăm jocuri de acum înainte. Ne-ar fi căzut foarte bine o remiză și în următoarele două meciuri pe care le avem pe teren propriu să facem 7 puncte. Nimic nu e exclus, încercăm ca până la final să ne clasăm pe un loc care să ne dea speranțe pentru promovare”, a declarat la final directorul tehnic al Gloriei Bistrița, Remus Vlad.

Sursa: Timp online
Foto: CS Universitatea Craiova

Marius ANGHEL 27 Apr. 2014, 11:06 Campionat
Pe aceeași temă