Remus Vlad: „Am declanșat obiectivul nostru nr. 2”

Marius ANGHEL 24 May. 2014, 21:34 Campionat
Remus Vlad:**

Directorul tehnic al Gloriei Bistrița, Remus Vlad, a spus că din moment ce nu mai sunt șanse de promovare în Liga I, mai ales în urma neacordării licenței, gruparea din Parcul Municipal trece într-o nouă etapă. El a vorbit despre ceea ce se va întâmpla în ultimele trei runde ale sezonului, dar și despre situația antrenorilor echipei bistrițene, Cristian Coroian și Sandu Negrean.

„Nemaiavând nicio șansă de promovare în Liga I, de acum am declanșat obiectivul nostru nr. 2, de a introduce în meciurile care mai sunt jucători tineri, din cadrul Centrului, de a-i forma, pentru a căpăta experiență competițională. Dorim să-i vedem la lucru în meciuri oficiale, să vedem nivelul lor de exprimare. Asta vom face de acum încolo, un lot nou. Unii dintre jucătorii cu experiență vor fi anunțați să intre în vacanță mai devreme, iar în cele trei meciuri pe care le mai avem în acest sezon, la Slatina, Tg. Mureș și acasă cu Reșița, vor fi în majoritate, 70-80% dacă nu mai mult, jucători tineri. Indiferent de rezultatele pe care le vom obține vom merge pe mâna lor, iar când se termină acest campionat să știm pe cine contăm, în mare. O să completăm lotul lărgit cu jucători de la echipa a doua, cu juniori. Cam așa stau lucrurile”, a declarat Remus Vlad.

Directorul tehnic al echipei bistrițene a menționat că a început practic etapa reconstrucției Gloriei. „O să vedem ce se va întâmpla din vară. Am început să invităm un grup de jucători tineri la antrenamente separate, să ia un prim contact cu echipa de seniori. Aducem și pe alții, o să facem și amicale și momente de selecție, să vedem ce jucători putem să aducem, deci tot ce ține de o reconstrucție a unei echipe”, a comentat el.

Remus Vlad a afirmat că, probabil, antrenorii Cristian Coroian și Sandu Negrean vor continua la Gloria: „Lucrăm la un proiect de reorganizare la toate eșaloanele, e prea devreme să vorbim despre stafful tehnic, dar și chestiunea aceasta o avem în vedere. Dar cu ce sunt vinovați Coroian și Negrean, care lucrează zi de zi și nu lucrează rău, pentru a face modificări? Sunt convins că ei vor continua pentru că sunt pasionați de meseria asta și au tot sprijinul meu, din toate punctele de vedere. Sigur, nu sunt momente plăcute, e un campionat în care ți-ai pus anumite speranțe, să realizezi o anumită performanță, dar de-a lungul unei cariere, iar ei cred că vor avea una lungă, te întâlnești și cu bucurii, și cu supărări, și cu realizări, și cu eșecuri. Asta e meseria, trebuie privită și cu fața ei frumoasă, și cu cea mai puțin frumoasă”.

Text și foto: Timp online

Marius ANGHEL 24 May. 2014, 21:34 Campionat
Pe aceeași temă