Remiza cu Ripensia a dat jos Clinceniul de pe loc promovabil! Poenaru nu și-a recunoscut jucătorii: „Mă așteptam, dar parcă nu aș fi vrut să fie azi”

Marius ANGHEL 11 Mar. 2019, 17:49 Campionat
Remiza cu Ripensia a dat jos Clinceniul de pe loc promovabil!** Poenaru nu și-a recunoscut jucătorii:

Primul pas greșit în 2019 al ilfovenilor de la Academica Clinceni i-a costat poziția promovabilă direct. Echipa antrenată de Ilie Poenaru a obținut doar un egal pe teren propriu cu Ripensia, scor 1-1, și a fost depășită în clasament de „U” Cluj, căzând de pe 2 pe 3, cu 52 de puncte.

Ripensia a deschis scorul prin Andrei Dumiter, în minutul 58, iar Academica Clinceni a egalat după doar trei minute, în 61, prin Cristian Dumitru.

Antrenorul Ilie Poenaru n-ar fi vrut ca echipa sa să facă primul pas greșit tocmai acum, declarând și că nu și-ar recunoscut jucătorii în acest meci. „Mă așteptam. Mă aștept să avem și meciuri de genul acesta. Dar parcă nu aș fi vrut să fie azi. Am întâlnit o echipă bună, foarte bine organizată, agresivă. Au știut ce vor. Noi știam ce fac ei. Am lucrat mult pentru a combate această densitate și presing agresiv. Din păcate, jucătorii nu au răspuns așa cum mă așteptam. Păcat. Astăzi nu am fost noi. Nu i-am recunoscut. Am pierdut două puncte mari într-o partidă pe care ar fi trebuit să o câștigăm. Nu avem nicio scuză pentru treaba asta”, a spus Poenaru, citat de site-ul oficial al Clinceniului.

Poenaru a vorbit și despre o lipsă de experiență a lotului pe care îl antrenează în meciurile tari. „Jucătorii pe care i-am adus nu sunt la un nivel ridicat sau la un nivel la care mă așteptam. Vin după o perioadă mai lungă de lipsă de jocuri. Aș vrea ca ei să depășească acest moment și să revină cât mai repede la o formă bună și să ajute echipa. Și aici mă refer la Buziuc și Pîrvulescu. Am avut și momente bune. Chiar și cu acest joc mai puțin reușit ne-am creat câteva situații clare în care puteam marca. Aici mă refer la Buziuc, care ar fi trebuit să înscrie pentru 2-1. Din păcate, suferim din nou la finalizare. Se întâmplă și așa. Fac parte din joc. Acum trebuie să strângem rândurile și să mergem la Timișoara să ne recuperăm punctele”, a mai declarat Ilie Poenaru.

În etapa a 25-a, Academica Clinceni se deplasează la Timișoara, acolo unde sâmbătă, de la ora 11:00, o întâlnește, pe stadionul Electrica, pe ACS Poli Timișoara, penultima clasată în Liga 2.

Foto: Academica Clinceni

Marius ANGHEL 11 Mar. 2019, 17:49 Campionat
Pe aceeași temă