Remiza cu FCM Baia Mare, un nou restart pentru Unirea Tărlungeni. Bona: „Sper ca acest meci să fie un nou început pentru noi”

Marius ANGHEL 10 Mar. 2016, 12:22 Campionat
Remiza cu FCM Baia Mare, un nou restart pentru Unirea Tărlungeni.** Bona:

După evoluțiile palide din primele două etape, jucătorii brașoveni de la Unirea Tărlungeni au arătat o altă față, miercuri, în meciul cu FCM Baia Mare, în etapa a 21-a a Ligii 2, și au obținut un punct meritat.

Unirea Tărlungeni și FCM Baia Mare s-au războit fotbalistic ieri la Tărlungeni, însă, la capătul unui meci de mare luptă, doar un punct a luat fiecare. Pe un teren foarte greu, jucătorii celor două echipe au jucat fără menajamente. Codoban și Vasilache l-au încercat în prima repriză pe Perianu cu șuturi din afara careului, iar celălalt portar, Ormenișan, a avut ceva emoții la șutul lui Burlacu din finalul primei părți. În rest, o luptă oarbă la mijlocul terenului și puține realizări.

Meciul s-a mai animat după eliminarea lui Ciprian Vasilache pentru două galbene în minutul 70. Brașovenii, deși au dorit să pună mai multă presiune pe careul advers, nu au reușit să-și creeze ocazii importante, astfel că s-a terminat 0-0, un rezultat echitabil după aspectul jocului.

„Îmi pare rău că, deși în partea secundă am stat majoritatea timpului în terenul lor de joc, resimțim încă absența unui atacant care să speculeze situațiile pe care le avem în fața porții. Îi felicit pe jucători pentru atitudine și pentru modul în care s-au bătut pentru fiecare minge. Sper ca acest meci să fie un nou început pentru noi, un restart. Am luat un punct contra unei echipe bune, cu mulți jucători experimentați. Mergem înainte și sunt convins că vor veni și golurile și vom mai obține puncte”, a declarat Dan Bona, antrenorul Unirii.

La meciul de la Tărlungeni au asistat și câțiva jucători de la FC Brașov printre care Florin Iacob, Daniel Ene, Ionuț Puțanu, Vlad Munteanu, Tănase, Pamfile, Vagner, dar și antrenorul Mihai Stere.

UNIREA TĂ‚RLUNGENI    0
FCM BAIA MARE            0

Perianu – Vlăsceanu, Forika, I. Șerban, M. Burlacu – G. Monea (Vasiloi ’75), Minciună, M. Popescu, S. Marin (cpt.) – Petra (Petrean ’85) – A. Damian
Rezerve neutilizate: Mihok – Seb. Bucur, C. Păduraru, Potecu, Cr. Cocan
Antrenor: Dan Bona

Ormenișan – Bg. Străuț, Daminuță, Fl. Ilie (cpt.), Bușu (Duruș ‘3) – D. Munteanu, Codoban – Păcurar, Vasilache, Balaure (C. Sîrbu ’53) – Cârjan (M. Deac ’65)
Rezerve neutilizate: Bota – Sg. Oltean, E. Dică, Jurj
Antrenor: Dorin Toma
Eliminat: Vasilache ’67 (cumul de galbene)

Stadion: Unirea (Tărlungeni), Spectatori: 250; Arbitru: Adrian Illyeș 3 (Ploiești); Asistenți: Imre-Laszlo Bucși 2 (Sfântu Gheorghe) și Adrian Mărginean 3 (Aiud); Jucătorul meciului: Bogdan Minciună 3.

Articol scris de Adi MARICA (Monitorul Expres)

Marius ANGHEL 10 Mar. 2016, 12:22 Campionat
Pe aceeași temă