Remiza ALBA

30 Mar. 2009, 09:49 Campionat

Drobeta și-a jucat ieri una din ultimele șanse de promovare în fața unei alte candidate la Liga I, Unirea Alba Iulia.

Gazdele, părăsite de Eugen Neagoe săptămâna trecută, pierduseră ritmul plutonului fruntaș și încă un eșec după cel din etapa precedentă le transforma finalul de sezon într-o vacanță activă. Tocmai de aceea elevii președintelui-antrenor Vasile Mănescu s-au aruncat într-un joc bărbătesc, cu intrări tari și multă ambiție. Nu a fost însă de ajuns, în prima repriză, pentru a crea panică în careul lui Rotaru, ardelenii apărând cu atenție zona din fața propriului careu. Asta le-a cam ocupat, de fapt, tot timpul, Alba Iulia reușind foarte rar să pună în pericol poarta adversă.

Una dintre aceste ocazii i-a aparținut lui Selagea (min. 10), care n-a fost în stare să fructifice centrarea bună trimisă de Grozav de pe dreapta. Oltenii au câștigat lupta la centrul terenului după minutul 15, când Dâlbea a tras un șut sănătos de la 25 de metri, pe lângă poartă. A urmat o dominare teritorială a Drobetei, însă singurele momente în care gazdele puteau înscrie au fost la șutul pe lângă poartă al lui Moutinho (31) și la gafa lui Poverlovici, de care Bârză n-a fost în stare să profite. 

Deși gazdele au avut un debut de repriză secundă mai bun, acestea s-au stins treptat și meciul s-a îndreptat spre o remiză albă care avantajează doar echipa antrenată de Aurel Șunda.

30 Mar. 2009, 09:49 Campionat
Pe aceeași temă